{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kylie Jenner lanceert binnenkort eigen babymerk

Een manier om haar imperium nog verder uit te breiden!

Afbeelding blog 'Kylie Jenner lanceert binnenkort eigen babymerk'

De jongste miljardair ter wereld, Kylie Jenner, is niet uit het veld weg te slaan! Ze is van plan om een babymerk op te zetten, genaamd Kylie Baby. Het merk zou aanstaande moeders van alle gemakken willen voorzien.

Na haar eigen huidverzorgings- en make-up-lijn is het tijd voor een babylijn, meldt TMZ. Kylie zou met het merk alles wat met baby's te maken heeft willen produceren. In de officiële documenten die TMZ zou hebben bemachtigd, is te zien wat daaronder valt: er zijn onder andere wiegjes, wipstoeltjes, luiertafels en loopstoelen in de maak!

Dit bericht bekijken op Instagram

?

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Hier blijft het natuurlijk niet bij! Kylie is van plan om de huizen van aanstaande moeders van volledige inrichting te kunnen voorzien. Zo zou er ook een lijn komen met beddengoed, wikkeldoeken en rompertjes. Ook heeft Kylie natuurlijk rekening gehouden met de borstvoeding. Er staan daarom opslagflessen en borstkolven op de planning. En last but not least: er komen ook wandelwagens, kinderzitjes en luiertassen! Wanneer de Kylie Baby-producten in de schappen ligt, is nog niet zeker.

Zou jij een product van Kylie's babylijn aanschaffen?


Bron: RTLboulevard

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je