Snap
  • Nieuws
  • creche
  • drogeren
  • gevangenis

Kinderen gedrogeerd op kinderopvang

De eigenaresse bleek ook geen vergunning te hebben en geen verpleegkundige te zijn, zoals ze zelf zei.

January Neatherlin (32), eigenaresse van de kinderopvang, drogeerde de kinderen om haar behoeftes na te kunnen jagen. 

January gaf de kinderen melatonine pillen zodat ze sneller en dieper in slaap vielen. Vervolgens liet ze de kinderen onbewaakt achter op de crèche en ging ze naar crossfit-les én naar de zonnebank. 

De kinderopvang, Little Giggles, had geen vergunning en January was ook geen verpleegkundige, zoals ze zelf zei. De crèche werd al vier jaar gerund zonder vergunning. Tegen de ouders zei ze dat ze tussen 11.00 uur en 14.00 uur niet langs konden komen omdat de kinderen lagen te slapen. In de tussentijd verliet January de crèche. 

"Ze diende herhaaldelijk een slaapmiddel toe aan een kamer vol jonge kinderen om haar eigen narcistische behoeftes na te jagen. Er is geen plek voor dit soort monsters in onze maatschappij" - zegt een van de geschokte ouders in een gesprek met KTVZ na de rechtszaak. 

Volgens andere ouders heeft hun dochter hersenschade opgelopen omdat ze mishandeld zou zijn in de opvang. Van andere kinderen is het slaapgedrag drastisch veranderd sinds de melatonine. 

January heeft 21 jaar cel gekregen voor het drogeren van de kinderen en het runnen van de crèche zonder vergunning en diploma. 

En terecht! Wat vind jij hiervan? Laat het ons weten!

Bron: De Telegraaf

6 jaar geleden

Ik vind de straf nog mild...