{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kimberley Klaver openhartig over vroege bevalling

"Ik had geen energie om te praten."

Afbeelding blog 'Kimberley Klaver openhartig over vroege bevalling'

Begin juli beviel Kimberley Klaver van haar eerste kindje. Haar zoontje Julius werd plotseling een maand te vroeg geboren. De actrice zit hierdoor in een rollercoaster van emoties...

"Ik lag in bed toen mijn vliezen braken, het was nacht. Ik was eerst in ontkenning: Zou het ook iets anders kunnen zijn, want dit is wel heel erg vroeg… Maar al snel kwam ik erachter dat het niet zomaar krampen waren", vertelt ze in het blad Weekend. De weeën werden heftig en kwamen snel achter elkaar. "Die pijnen zijn hels, dat is niet beschrijven. Ik ben binnen een paar uur bevallen, wat heel fijn is, maar dat zorgt er wel voor dat je weeënstormen krijgt, en haast geen tijd om bij te komen. Ik had geen energie om te praten, had m’n ogen dicht, ik moest dan écht op adem komen."

Gelukkig maakt de kleine Julius het goed. "Aangezien Julius prematuur is, ging hij na zijn geboorte de couveuse in. Bepaalde organen hadden wat ondersteuning nodig, zoals zijn longetjes. Dat is wel moeilijk. Ik denk soms: Wow, wat is er allemaal ineens gebeurd?! Maar die kleine doet het supergoed", zegt ze. Inmiddels is hij gelukkig thuis, maar ondanks dat moet Kimberley er nog steeds van bijkomen. "Ik ben heel moe, aangezien de afgelopen week zoals gezegd voor een scala aan emoties zorgde. Ik slaap ook niet zoveel. Dus het is wel pittig en enorm wennen." 

De actrice had eigenlijk een heel andere planning voor ogen. "Ik had deze maand eigenlijk willen gebruiken om me op zijn komst voor te bereiden. Zo had ik cursussen ingepland, zodat ik rustig en goed voorbereid het moederschap in zou gaan." Met de komst van Julius is het leven van Kimberley behoorlijk veranderd. "Alles draait nu om hem, hij staat nu op nummer één. Ik geniet van elke gezichtsuitdrukking van Julius. Maar tegelijkertijd zal ik wel dicht bij mezelf blijven, het is niet zo dat ik opeens de oude Kim niet meer ben." 

Bron: Shownieuws

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je