{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kimberley Klaver bevallen van eerste kindje

De baby wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen.

Afbeelding blog 'Kimberley Klaver bevallen van eerste kindje'

"Gisteren 1 juli om 19.38 is onze zoon geboren: Julius Laurens Alexander van den Bergh. Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen. Hij heeft daarom nog wat extra ondersteuning nodig, maar hij is sterk en doet het supergoed. Zo trots op deze kleine sterke man."

Eerder kondigde de actrice aan dat ze in augustus haar eerste kindje verwachtte en vier dagen geleden postte ze nog een foto op Instagram van een echo. Maar Julius wilde niet langer blijven zitten en besloot eerder te komen. Moeder en zoon maken het gelukkig goed.

Kimberley bedankt iedereen in haar omgeving die haar de afgelopen tijd heeft gesteund, met in het bijzonder haar lieve vriend: "Heel erg dankbaar voor alle steun en begeleiding die ik krijg van de zorgverleners van het OLVG West (respect!). En vooral dankbaar voor Michel die mij zo ontzettend heeft ondersteund en door de bevalling heeft geholpen. Met motiverende woorden, ademen, wakker schudden, info helder overbrengen, washandjes in gezicht, echt alles. We hebben dit samen gedaan".  

Voor nu gaat Kimberley bijkomen van de bevalling en in alle rust genieten van haar kleintje. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je