{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kim Kötter is bevallen van haar derde kindje!

'Een wonder!' en dat is het...

Afbeelding blog 'Kim Kötter is bevallen van haar derde kindje!'

Op 23 februari 22:06 mochten Kim Kötter en haar man Jaap Reesema hun derde kindje verwelkomen. 'Onze droom is uitgekomen. Drie gezonde zoons. Een wonder!' schreef Kim in een post op Instagram.

Twee keer IVF

Kim schreef vandaag zelf op Instagram: ‘Een wonder!’ En dat is het. Het stel had deze gezinsuitbreiding namelijk niet verwacht aangezien hun zoons Muck (4) en Youp (2) beide met behulp van IVF zijn geboren. Op een 'natuurlijke zwangerschap' hadden ze niet gerekend. Het gevoel van 'dit kan niet' hebben Kim en Jaap dan ook lang gehad. 

De 'perfecte naam'

Eerder vertelde kim in een vlog op haar YouTube-kanaal dat het zoeken naar 'de perfecte naam' nog zo makkelijk niet was. Ze wilden graag een Nederlandse naam die ook goed past bij de namen van hun eerdere zoons, Muck en Youp. Om dan ook nog eens creatief uit de bocht te komen, is best een lastige. Maar het is ze gelukt!

Begin februari gaf de presentatrice aan dat ze ineens een andere naam hadden voor hun ongeboren zoon. Maar nu staat de naam dan ook echt vast; welkom, Ted Siewertsz van Reesema! 

Hartjesdag

14 februari was de uitgerekende datum. Hun zoons Muck en Youp konden dan ook niet wachten op hartjesdag want dan zou hun broertje komen! Maar niets was minder waar. Op hartjes dag, geen broertje en dat vonden de broers maar wat jammer. 'Wanneer komt hij dan wel?' was een logische volgende vraag. 'Op zijn verjaardag', vertelde Kim de jongens. En daar namen ze genoegen mee.

Bij de zwangerschap van haar jongste braken haar vliezen met 26 weken en werd ze met sirenes en al afgevoerd naar het ziekenhuis. 'We leefden per minuut, later per dag, nog later per week extra erbij.' Tijdens deze zwangerschap werd Kim de laatste dagen weer meer in de gaten gehouden omdat te lang over tijd ook risico's met zich mee kan brengen. 

Due Date

Nog geen week voor de bevalling maakten Kim en Jaap hun laatste opname voor hun podcast 'To: Due Date', waarin Kim haar zwangerschapsverhalen, kennis en ervaringen deelt. In deze laatste podcast vertelde ze dat ze de dag ervoor een medische acupunctuur behandeling heeft gehad. Haar acupuncturist en tevens verloskundige voerde een affirmatie uit waarna de baby in haar buik zijn houding veranderde van sterrenkijker naar een gunstige achterhoofdsligging. Jaap vertelde ook dat hun hondje de laatste dagen van slag was. Dat bleek hij ook te zijn geweest vlak voor de bevallingen van hun eerste twee zoons.Daarnaast had Kim al een hele poos last van voorweeën waar ze soms nachten niet van kon slapen. Al met al wees alles er op dat hun zoon niet lang meer op zich liet wachten. En na net iets minder dan een week beviel Kim van een kerngezonde zoon!

'Omarm elke uitdaging, geniet van elk moment'

Zo werd elke podcast ingeluid, 'omarm elke uitdaging, geniet van elk moment'. Een mooie quote die veel betrekking heeft op de laatste zwangerschap van Kim. Ondanks dat ze deze gezinsuitbreiding niet gepland hadden zijn ze meer dan blij met de komst van hun derde zoon, Ted. 'We zijn intens verliefd', aldus Kim Kötter

Bron: RTL Nieuws

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je