{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kim Kötter deelt intieme foto van bevalling

"Super spannend, super kwetsbaar, het voelt heel intens."

Afbeelding blog 'Kim Kötter deelt intieme foto van bevalling'

Het is alweer een week geleden dat Kim Kötter is bevallen van haar 3e kindje. Gister deelde ze een intieme en zeer bijzondere foto van haar bevalling op haar Instagram. "Het gaat te snel! Ik denk toch het besef dat dit echt de allerlaatste keer is..." schreef ze onder het prachtige kiekje .

In het begin van haar post maakt ze duidelijk dat het haar allemaal te snel gaat. "Een week oud! Ik ga hier dus helemaal niet goed op", deelt de presentatrice. "Maar als ik dan de foto’s van de bevalling bekijk, dan komt alles weer in detail terug. Sommige details wil ik liever nog even skippen, maar deze foto zegt alles."

Later in haar post omschrijft ze haar emoties op het moment dat haar zoon ter wereld kwam. "Super spannend, super kwetsbaar, het voelt heel intens. En heel eng dat het lijfje nog niet zo heel krachtig aanvoelt. Dat de baby nog niet begint te huilen." Kim heeft haar zoon het laatste stukje zelf gehaald en op haar borst gelegd. "Wow."

Ze sluit haar post af met een aantal prachtige woorden: 

"De strijd hebt geleverd voor echt het allermooiste op de wereld. Mijn zoon. Onze zoon. Hij is er."

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je