{{ message.message }}
{{ button.text }}

♡Kelly#18

Het smsje van Bas hakte er wel even in, waarom wilt hij ineens mij weer. Eerst was hij niet zeker, dan wilde hij mij wel, ineens had hij iets met Roos en nu verklaard hij weer de liefde. Ik wilde mijn vakantie er niet door laten beïnvloeden en besloot mijn telefoon uit te zetten

Afbeelding blog '♡Kelly#18'

Lag het aan mij of vloog de treinreis voorbij. We waren bij de laatste halte voordat we Schiphol naderde. Het smsje van Bas hakte er wel even in, waarom wilt hij ineens mij weer. Eerst was hij niet zeker, dan wilde hij mij wel, ineens had hij iets met Roos en nu verklaard hij weer de liefde. Ik wilde mijn vakantie er niet door laten beïnvloeden en besloot mijn telefoon uit te zetten 'zo uit ermee, tijd voor vakantie' zei ik tegende meiden toen ik mijn telefoon uitzette. 

Famke en Lisse keken mij even verbaasd aan, ik zag ze vragend denken, alsof ik ze hoorde zeggen 'waarom stuur je niks terug' ik schudde 'geen tijd voor oude koeien, op naarr nieuwe koeien' en moest lachen toen ik het hardop zei. Mijn zus keek voor bij Lisse naar mij toe, en begon ook te lachen 'gekkerd' en stond ineens op deed ook haar telefoon uit 'op naar de NIEUWE SPAANSE KOEIEN' schreeuwde ze uit. Mensen in de trein draaide zich om en keken verbaasd en vragend naar ons. Nu schoten ook Lisse, Famke en ik in de lach. 

We liepen als schaapjes achter mijn zus aan, Famke genoot ook van alles wat zij zag 'groot he Kell, kijk wat een winkels' ik knikte 'als goed is kunnen we nog shoppen' zei ik zacht..

'Schiphol, eindbestemming, vergeet u eigendommen niet mee te nemen' hoorde we door de spreker. 'We zijn er' zei Famke enthousiast en ze sprong op. 'Kom kom' wij stonden ook op en pakte onze spullen, wauw wat is het hier groot, ik was er nog nooit geweest. Ik keek mijn ogen uit. Mijn zus die had alles uitgezocht, waar we moesten zijn voor het inchecken. We liepen als schaapjes achter mijn zus aan, Famke genoot ook van alles wat zij zag 'groot he Kell, kijk wat een winkels' ik knikte 'als goed is kunnen we nog shoppen' zei ik zacht. Mijn zus draaide zich om, na het inchecken heb je nog veel meer en belasting vrij' ik en Famke keken elkaar en deelde de enthousiastme 'ik heb het nu al naar mijn zin' zei Famke en ze pakte mijn arm 'ik ook' beaamde ik. 

Mijn zus deed het woord bij de incheckbalie en alles werd gedaan door de stewardessen. Famke had ondanks haar twee koffers net 20 kilo, ik keek h Na het poortje mochten we onze spullen weer omdoen en liepen we met z'n vieren richting de winkels. Mijn zus had niets gelogen, het was enorm. 'Zullen we eerst een bakkie doen?' Vroeg mijn zus, 'ja heerlijk, we hebben nog 3,5 uur om te shoppen' grapte Lisse. 

Famke knikte 'oke, ik stuur haar nog niks terug, goed? Ik ga vakantie vieren daarna de oude koeien weer'..

Na de vierde winkel kwam Famke naar mij toe 'Kell, kijk eens' ze gaf haar telefoon aan mij. Ik zag een sms'je open staan 'hoi Famke, ik wens je veel plezier op vakantie, ik vind het jammer hoe het gelopen is tussen ons. Wij hadden toch geen woorden? Ik hoop dat wat er tussen mij en Kelly is gebeurd niet tussen ons komt te staan, we stonden altijd klaar voor elkaar en hadden het altijd gezellig. Ik zie je hopelijk na de vakantie. Ps. Bas en ik zijn uit elkaar! Xx Roos' ik las het smsje en wist even niet wat ik moest zeggen. 

Ik gaf Famke haar telefoon terug 'wat heb je erop terug geantwoord?'. Famke pakte haar telefoon aan 'niks, en dat ga ik ook niet doen' ik keek haar aan 'maar ze heeft wel gelijk, wat tussen haar en mij gebeurd is moet niet tussen jullie staan' Famke schudde haar hoofd 'nee doet het ook niet, ik heb haar ook niet meer gehoord sinds ze "een vriendje had", dus tja..' en ze tikte mij aan 'ze zijn wel uit elkaar' ik haalde mijn schouders op, 'jammer voor hen, ik hoef hem niet meer' zei ik stoer. 'Maar het zit mij niet lekker dat jij en Roos hier spanning doorhebben, jullie waren ook vriendinnen' Famke knikte 'oke, ik stuur haar nog niks terug, goed? Ik ga vakantie vieren daarna de oude koeien weer' ze deed haar telefoon uit 'zo nu kan niemand ons meer storen' ze gaf een knipoog en we stapte het vliegtuig in.. 

♡Kelly

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je