{{ message.message }}
{{ button.text }}

♡Kelly#15

Ze schudde met haar hoofd 'nee, laat hem het maar denken, als hij mij niet vertrouwd kan hij oprotten. Ik hou niet van dat gezeik' Ik keek haar bewonderend aan 'dus jullie zijn.. uit elkaar?' Vroeg ik verbaasd.

Afbeelding blog '♡Kelly#15'

'Meen je dat nou? Alleen maar omdat ik met vriendinnen even weg ga?' hoorde ik mijn zus boos aan de telefoon zeggen. 'Je doet maar, als je zo kinderachtig wil doen En mij niet vertrouwd, prima pleur dan maar op' en ze hing op. Ze kwam de trap af lopen, 'zo die is gek' ik keek haar verbaasd aan 'Marijn?' Ze blaasde 'ja, sukkel, die denkt dat ik de sloerie uit ga hangen in Salou' ik begon te lachen 'de sloerie?! Jij? Heb je hem verteld dat we alleen naar een paar excursies gaan doen en vooral niksen op het strand?' Ze schudde met haar hoofd 'nee, laat hem het maar denken, als hij mij niet vertrouwd kan hij oprotten. Ik hou niet van dat gezeik' Ik keek haar bewonderend aan 'dus jullie zijn.. uit elkaar?' Vroeg ik verbaasd. 'Jep' zei ze en liep naar de keuken, 'wat drinken?' Ik knikte 'doe maar thee' mijn zus kwam terug net twee thee en een pak koekjes.

We hadden om 13.00 uur afgesproken met Lisse en Famke in de stad voor vakantieinkopen. Beidde hadden ze goedkeuring gehad om ook vrij te krijgen van werk. Ik vond het een grappig idee, van met z'n tweeën op vakantie naar met z'n vieren op vakantie. We liepen de metro uit en zagen Lisse al staan, Famke had gesmst dat ze 10 minuten later was. We besloten alvast naar haar halte te lopen om daar te wachten, zij kwam met de tram. We liepen naar boven en vroeg nog even snel aan mijn zus of het wel ging, ze was stiller dan normaal, ze haalde haar schouders op, 'ja hoor, ik heb zin in het shoppen' zei ze opgewekt. Ik had het idee dat het haar meer deed van Marijn dan dat ze voordeed, ik fluisterde tegen haar 'als je eerder weg wilt ga ik met je mee, doen we dit een andere keer' mijn zus keek mij even aan en gaf mij een kus op de zijkant van mijn hoofd, 'maak je niet druk, we gaan genieten, Marijn kan even in zijn eigen sop gaar koken' ik knikte en gaf haar een arm 'op naar een leuke dag'. Famke was ook aangekomen en we gingen direct de eerste winkel binnen, kleding en bikini's it is. 

Mijn telefoon ging af, het was een sms'je het was Roos..

Ik plofte neer op de bank van de Mc Donalds. We namen even een pauze om wat te eten, zodat we weer verder konden. Famke en ik zochten alvast een plekje en mijn zus wilde op de bestelling wachten samen met Lisse. Mijn telefoon ging af, het was een sms'je het was Roos 'mij verwijten dat ik Bas heb afgepakt, maar jij pakt mijn vriendin af, wie is hier nou scheinheilig' mijn mond viel open, meent zij dit nou? Ik moest het nog 2 keer lezen om te begrijpen wat ze bedoelde. Famke zag dat er iets was 'wat is er? Je bent vuurrood' ik draaide mijn telefoon 'kijk!' Famke haar mond viel open 'wat een lef heeft ze' en schudde haar hoofd 'ze bedoeld mij hiermee toch?' Vroeg ze voorzichtig. Ik knikte 'ja ik heb jou afgepakt blijkbaar, gekke is ze snapt blijkbaar niet waarom ik zo boos ben, ze heeft Bas niet afgepakt ze heeft mij voor lulgezet' ik voelde boosheid opkomen. 

Mijn zus en Lisse kwamen net aanlopen. 'Voor lul gezet?' Vroeg mijn zus verbaasd, 'ja Roos, ze probeert het nu om te draaien naar Kell' antwoordde Famke 'maar weetje, zo dik ga ik niet eens met haar om' ging ze verder. Mijn zus pakte nieuwsgierig, mijn telefoon en las het sms'je op wat nog open stond, 'wat een raar mokkel' en draaide met haar ogen, 'is dat dat meisje die achter je rug om met je ex ging?' Vroeg Lisse nieuwsgierig. Ik knikte en nam een hap van mijn hamburger.

Mijn zus kennende wilde ik dat ook niet weten, we keken elkaar allemaal aan en schoten in de lach..

'Zo die zal je niks meer sturen' lachtte mijn zus en ze legde mijn telefoon op tafel terug. Ik keek verbaasd, 'wat heb je gestuurd? Ik wilde het laten' ik pakte mijn telefoon en las het sms'je voor 'ja en het voelt super goed, we gaan zelfs samen op vakantie, als jij je nou druk maakt om jouw leven dan geniet ik van de mijne, ZONDER JOU!' Ik kreeg een rood hoofd, 'moest dat nou? Ik vind het wel hard' mijn zus moest lachen 'dit was nog zacht gebracht, je wilt niet weten wat ik eerst getypt had' en nam een hap van haar hamburger. Mijn zus kennende wilde ik dat ook niet weten, we keken elkaar allemaal aan en schoten in de lach 'Dit wordt de leukste vakantie ever, dat voel ik nu al' zei Famke opgewekt. 'Dat wordt het zeker' zeiden Lisse, mijn zus en ik tegelijk.

♡Kelly

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je