{{ message.message }}
{{ button.text }}

♡Kelly#14

We hadden een leuke vakantie gezien, salou 10 dagen, in een appartement en hadden leuke excursies gezien wat we konden doen. Met de excursiefolder en bevestigingsenvelop liepen we naar een restaurant, we wilden het vieren. Het is geboekt! Ik vond het erg spannend, mijn eerste vakantie. Tijdens het bestellen werd mijn zus gebeld, het was een collega, ze vroeg of ze ook mocht komen..

Afbeelding blog '♡Kelly#14'

Daar zaten we dan bij een reisbureau, mijn zus, Famke en ik. Jaa, we gaan het echt doen, gewoon gek met z'n drieën even weg. Over Spanje waren we het al eens, maar wat is het moeilijk over waar en het budget. Op internet zagen we door de bomen het bos niet meer dus hebben we besloten om het bij een bureau te boeken en direct goed advies te vragen. Vorige week heb ik mijn diploma behaald en ik had mijn manager al gevraagd of het uit zou komen, met een nul-uren contract kon ik gewoon gaan, maar zo was ik niet ik wilde het netjes regelen. Famke was weekend hulp die had geen verplichtingen bij het Park dus die zou zich aanpassen aan mij. We hadden besloten om juni aan te houden. 

We hadden een leuke vakantie gezien, salou 10 dagen, in een appartement en hadden leuke excursies gezien wat we konden doen. Met de excursiefolder en bevestigingsenvelop liepen we naar een restaurant, we wilden het vieren. Het is geboekt! Ik vond het erg spannend, mijn eerste vakantie. Tijdens het bestellen werd mijn zus gebeld, het was een collega, ze vroeg of ze ook mocht komen. Mijn zus stemde in en hing op. 'Lisse komt er even bij zitten, ze was in de buurt, niet erg toch?' Zei mijn zus. Ik knikte, 'gezellig, hoe meer zielen hoe meer vreugd' Lisse was aangekomen en stelde haar voor aan Famke en mij en ze nam plaats. 'Wat hebben jullie besteld?' Vroeg ze terwijl ze de menukaart pakte. 'Spareribs onbeperkt' zei Famke blij. 'O lekker, dan doe ik mee' en ze wenkte de gastheer en bestelde het zelfde. 

Als ik weer aan Roos terug denk wordt ik weer boos, trut! Famke tikte mij , 'waar ben jij met je gedachte?' En keek mij nieuwsgierig aan, 'bij die trut van een Roos' gooide ik eruit.

'Het was heerlijk rustig met de lunch en hadden veel afzeggers, ik mocht daardoor eerder weg' vertelde Lisse, 'en wat waren jullie aan het doen?' We begonnen enthousiast te vertellen over ons geboekte vakantie. 'We vliegen 20 juni en we gaan 10 dagen erheen' Lisse knikte, 'wat een fijne gedachte, heerlijk op vakantie' wij knikte allemaal, 'Jaa daar zijn we allen wel aan toe' lachte ik en keek mijn zus en Famke aan. Lisse keek wat verbaasd 'lang verhaal neem ik aan?' En keek naar ons allen. 'Heeeel lang verhaal' zei mijn zus. Op dat moment kwam ons eten en bestelde nog wat drinken 'wijntje iedereen? Het wordt een lange avond denk ik' lachte Lisse, wij knikte en moesten ook lachen. 

Na het eten hadden we nog een dessert op en zaten nu nog aan een wijntje. We hadden al veel verteld en Lisse begreep helemaal waarom we even weg willen. 'Zo en je deelde niks op werk' tikte ze mijn zus aan, 'het is gewoon een soap' lachte Lisse. Ze heeft wel gelijk, jeetje mijn keven lijk wel op een soap. Als ik weer aan Roos terug denk wordt ik weer boos, trut! Famke tikte mij aan, 'waar ben jij met je gedachte?' En keek mij nieuwsgierig aan, 'bij die trut van een Roos' gooide ik eruit. Lisse en mijn zus keken mij ook ineens aan, mijn zus moest lachen 'dat is duidelijke taal' ik knikte 'ja sorry, ik vind het nog steeds een rotstreek, eerst mij troosten en dezelfde avond in bed liggen met hem' en gooide mijn wijn in 1 keer naar binnen, 'dat is het ook' beaamde Famke. 

Lisse was zichtbaar blij 'maar kan dat nog bij het reisbureau?' Ik keek even verbaasd, 'reisbureau?'

'Maar nu gaan we ons focussen op ons girlstrip, heerlijk vakantieshoppen van te voren' ging Famke verder. 'Ja leuk! Wanneer zullen we gaan?' Vulde mijn zus aan. 'Volgende week! Dan hebben we salaris' knipoogde ik. Iedereen stemde in, ik zag Lisse kijken en voelde wat zij voelde, ze viel er een beetje buiten. 'Dan ga je toch gezellig mee' zei ik tegen Lisse, Lisse keek mij aan, 'meen je dat?' En ze keek ook naar Famke en mijn zus. Ik zag mijn zus een glimlach krijgen, 'ja gezellig' en tikte Lisse aan. 'We accepteren geen nee' Lisse was zichtbaar blij 'maar kan dat nog bij het reisbureau?' Ik keek even verbaasd, 'reisbureau?' En keek naar mijn zus, 'ja, tuurlijk kan dat' en mijn zus gaf mij een zachte schop onder de tafel, 'dat regelen we morgen gelijk' ging ze verder. 'Leuk! Ik heb er helemaal zin in' en riep de gastheer erbij, 'nog een rondje en deze is van mij' zei ze opgewekt. 

♡Kelly

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je