{{ message.message }}
{{ button.text }}

Just the 3 of us ♡

Afbeelding blog 'Just the 3 of us ♡' Achtergrond blur afbeelding

Goeiemorgen! Wat vonden jullie van de persconferentie gisteravond? Ik heb het idee dat dit plaatje op de foto de aankomende weken mijn uitzicht zal zijn. Met mijn kleine gezinnetje ♡ Heel eerlijk gezegd is dat niet geheel anders als dat wij al deden. Maar door de maatregelen voelt het dan toch weer zo verplicht.

Ik ben echt heel benieuwd hoe jullie hier in staan?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je