{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jongetje (8) redt moeder die een aanval krijgt

Een acht jaar oude jongen en zijn moeder waren op weg naar school toen moeder een aanval kreeg en haar bewustzijn verloor. Ze reden met 95km per uur over een vierbaansweg. De jongen redde zijn mama toen hij controle nam over het stuur van de auto.

Afbeelding blog 'Jongetje (8) redt moeder die een aanval krijgt'

Lauren Smith, de mama van Ben, verloor het bewustzijn terwijl ze aan het rijden was. “Toen de aanval begon, stuurde ik plots heel onregelmatig. Ik reed van de linkerstrook naar de middenstrook en we botsten tegen de middenberm", vertelt Lauren. Haar auto raakte de middenberm, gelukkig besefte haar zoon Ben snel dat er iets mis was met haar. Hij zette de noodknipperlichten aan, nam de controle over het voertuig over en kon de auto veilig naar de pechstrook sturen. 

Toen de auto uiteindelijk gestopt was, wilde de jongen de telefoon van zijn moeder gebruiken om de hulpdiensten te bellen, maar intussen stopte een andere bestuurder die hen verder hielp. Lauren, die ongeveer tien minuten later bijkwam, zegt dat ze nooit eerder een aanval had gehad en herinnert zich amper wat er is gebeurd.  

Hij realiseerde zich dat er iets mis was met mij, maar ik denk niet dat hij wist hoe fantastisch hij was. Hij zei dat hij gewoon deed wat hij moest doen, anders zouden we zijn gestorven.

Lauren Smith

Het is onbekend wat de moeder precies had. 

Bron: HLN 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je