{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jet van Nieuwkerk is bevallen van eerste kindje

Beschuit met blauwe muisjes voor Jet van Nieuwkerk en Ward van den Bosch.

Afbeelding blog 'Jet van Nieuwkerk is bevallen van eerste kindje'

Het is beschuit met blauwe muisjes voor het koppel! Jet is 11 oktober bevallen van haar eerste kindje. Het jongetje kreeg de naam Frenkie, dit maakt de tv-kok gisteren bekend met een prachtige foto van het jochie. 

Felicitaties

Heel Nederland reageert onder de Instagram-post om de kersverse ouders te feliciteren, waaronder Chantal Janzen reageert: 'Oooh Frenkie!! Wat geweldig! Gefeliciteerd lieve Jet!!!' Arie boomsma en collega Miljuschka Witzenhausen laten ook van zich horen. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Leve Frenkie! 鉂わ笍 11 oktober

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@tipvanjet) op

Aankondiging

Jet maakte dit jaar april de zwangerschap bekend in een interview met LINDA. Wanneer er gevraagd werd naar haar favoriete recept, antwoordde ze: 'Pff, dat vind ik een hele lastige. Maar als ik dan iets moet kiezen, is het denk ik melanzane. Dat is een lasagne zonder pastabladen. Al heb ik door mijn zwangerschap een mega koolhydraten craving. Zeker de eerste drie maanden had ik alleen maar zin in pizza, pasta en tosti's.'

Geslacht

Op 1 mei maakte Jet het officieel door een foto op Instagram te plaatsen, waarbij ze gelijk het geslacht verklapte aan haar volgers. Ze plaatse een feestelijke foto met een taart in haar handen. Op de taart stond: 'Hoera! Er komt een klein jongetje aan!'

Dit bericht bekijken op Instagram

En 贸f we er zin in hebben! ?

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@tipvanjet) op

Bron: Story.nl 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je