{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jessie J openhartig over haar onvruchtbaarheid tijdens concert

Tijdens een concert in de Royal Albert Hall in London was Jessie J voor het eerst openhartig over een persoonlijk onderwerp.

Afbeelding blog 'Jessie J openhartig over haar onvruchtbaarheid tijdens concert'

De zangeres vertelde haar fans dat dokters haar hebben laten weten dat ze geen kinderen kan krijgen. Volgens de Britse krant Metro liet ze haar fans weten dat haar nieuwe nummer, Four Letter Word, gaat over de kinderwens die ze heeft. "Ik vertel dit niet om medeleven te krijgen, ik ben één van de miljoenen vrouwen en mannen die hiermee kampen. Ik wilde dit nummer voor mezelf schrijven toen ik verdrietig was, om mezelf wat op te vrolijken maar ook om mensen iets te geven om naar te luisteren als zij het moeilijk hebben."

Er gaan al een tijdje speculaties rond dat de zangeres een relatie zou hebben met de Magic Mike acteur Channing Tatum. De acteur plaatste na het concert een bijzonder Instagram bericht. In het bericht zei de acteur bij een foto van het optreden: "Deze vrouw heeft net haar hart uitgestort op het podium van de Royal Albert Hall. Wie hier was, was getuige van iets bijzonders. Wow."

Bron: RTL nieuws

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je