{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jelka van Houten en Henry van Loon zijn ouders geworden van hun eerste kindje

Jelka van Houten (42) en Henry van Loon (38) kondigden zojuist via Instagram aan dat zij afgelopen week ouders zijn geworden van hun eerste kindje samen.

Afbeelding blog 'Jelka van Houten en Henry van Loon zijn ouders geworden van hun eerste kindje'

Afgelopen week is Bonnie Wilma van Loon geboren, dit deelde het stel via social media. Jelka schrijft bij de post: "Het geboortekaartje voor onze dochter Bonnie. Ze is fantastisch, nu gaan we even bijkomen van deze achtbaan. Ik deel nooit foto's van mijn kinderen en dat houd ik graag zo! Maar ik kan je zeggen: ze is bijzonder fantastisch en geweldig." 

Ook papa Henry van Loon heeft het nieuws gedeeld via Instagram, hij vertelt: "Ze heet Bonnie. Het is een wonder, zo ongelooflijk leuk en fantastisch op elk mogelijke manier. Zo trots op mijn lief @jelkavanhouten. Wij zitten lekker in onze 'babylockdownbubbel'. En daar blijven we nog een tijdje." 

In juni kondigde het stel aan dat Jelka in verwachting was. Zij hebben dit op een creatieve manier gedeeld met een video waarin ze discussiëren of Jelka dik is of niet, en dan flapt ze eruit: "ik ben gewoon zwanger."

Jelka en Henry hebben de zwangerschap vooral privé gehouden. Zij hebben de uitgerekende datum en het geslacht voor zichzelf gehouden. Wel deelde Jelka af en toe op Instagram een foto of een update met de buitenwereld. 

Sinds maart 2018 zijn Henry en Jelka een stel. Uit een vorige relatie heeft Jelka twee kinderen: zoon Walt en dochter Jean.

Tijdens Jelka's zwangerschap werkte ze gewoon door, dit ging niet altijd even goed. Jelka vertelde in een interview dat ze nogal wat moeite had om haar teksten uit haar hoofd te leren.

Bron: rtlboulevard.nl 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je