{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jase (7) stuurt een kaartje naar de hemel voor zijn overleden vader

Jase (7) stuurt een kaart naar zijn overleden vader en krijgt een hartverwarmend antwoord terug.

Afbeelding blog 'Jase (7) stuurt een kaartje naar de hemel voor zijn overleden vader '

De brief

Jase wilde een aantal weken terug een verjaardagskaart voor zijn overleden vader op de post doen. Op de envelop had hij een boodschap aan de postbode geschreven: ‘Meneer de postbode, kan je dit naar de hemel brengen voor de verjaardag van mijn vader? Dank u.' De vader van Jase overleed in 2014 op 28-jarige leeftijd. Jase was toen drie jaar oud.

Reactie 

De jongen heeft een brief terug gekregen van Royal Mail. In de brief stond: ' Ik wilde deze kans nemen om je te vertellen hoe we erin slaagden om je brief te bezorgen aan je vader in de hemel. Het was een grote uitdaging om de sterren en andere hemellichamen te vermijden op weg naar de hemel. Maar wees gerust, dit bijzondere belangrijk poststuk is bezorgd'. Ook vertelt het postbedrijf dat het bezorgen van post naar de hemel, altijd mogelijk zal blijven voor Jase. 

Het bezorgen van post naar de hemel, zal altijd mogelijk blijven voor het Jase.

Dankbaar

De moeder van Jase had een Facebook bericht geplaatst waarin ze Royal Mail heeft bedankt. Het bericht is inmiddels in minder dan 24 uur al ruim 215.000 keer gedeeld. Onder het Facebook bericht schrijft de moeder van Jase: "Ik kan niet uitdrukken hoe emotioneel hij is, wetende dat zijn vader zijn kaartje kreeg. Je had deze moeite niet hoeven doen, je kon het gewoon negeren, maar het feit dat je die moeite deed voor een kleine jongen die je nog nooit hebt ontmoet, is zo’n mooie daad."

Ze sluit het bericht af met: ‘Royal Mail, u hebt mijn geloof in de mensheid hersteld’, besluit Teri. ‘Dankje en een fijne kerst.’

Bron: AD.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je