{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ja, ik geloof in de zon!

Gaat het gesprek bij jullie thuis ook vaak over besparen? Bij ons wel, de bakken geld die er elke maand uitstromen, daar willen we best wat op besparen, maar hoe? We waren er nog niet helemaal uit. Totdat ik tijdens mijn wekelijkste rondje op de markt werd aangesproken door een jongeman die onfhankelijk advies gaf over energie…

Afbeelding blog 'Ja, ik geloof in de zon!'

Weggegooid geld

Of hij mij wat mocht vragen over mijn energieleverancier. Pfff, liever niet was mijn eerste gedachte. Maar met zijn lieve blauwe kijkers haalde hij mij over en luisterde ik toch even naar zijn verhaal. Gelukkig, want toen hij mij vertelde wat ik per maand betaal, hoeveel winst mijn energieleverancier daarop maakt en hoeveel ik daar op kan besparen, schrok ik toch wel een beetje.

Zonne-energie, waarom niet?

’s Avonds aan tafel bracht ik het onderwerp ter sprake. We besloten om ons er verder in te verdiepen en zodoende kwam het gesprek uiteindelijk ook op zonne-energie. Waarom eingenlijk niet, het is een natuurlijk product, het is er altijd, het is de toekomt én het is duurzaam. Klonk ons niet gek in de oren. Maar een korte zoektocht op internet naar zonne-energie bracht ons al snel bij het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Terug bij af want de installatie van die panelen zou ons veel te veel geld gaan kosten dat zou ons geen besparing opleveren. We besloten het onderwerp even te laten rusten totdat ik  de informatie van Vrij-op-Naam tegenkwam.

Zelf opwekken

Vrij-op-Naam is een nieuwe en onafhankelijke energieleverancier die iedereen in staat wil stellen om eenvoudig zélf zonne-energie op te wekken. Hoe? Door het aanbieden van een eenvoudig en financieel aantrekkelijk alternatief voor de starre en ondoorzichtige producten van de grote energieleveranciers. Je energiebehoefte wek je zelf op met zonnepanelen die Vrij-Op-Naam ergens in Nederland heeft neergelegd. Omdat de zonne-energie die jij de en andere klanten opwekken, niet meer uit een kolencentrale komt, proberen zij zo Nederland te verduurzamen. Misschien een saaie tekst, maar hé, de kern van het verhaal daar voelden wij direct wat voor!

Yes! Een dikke besparing

We besloten om een offerte op te vragen en wat bleek, een contract bij Vrij-op-Naam leverde ons gezin al snel een besparing op van €20 per maand. Reken dat even door op jaarbasis et voila, onze eerste besparing was een feit. Het duurzame karakter van zonne-energie daarbij opgeteld, besloten wij over te stappen. Inmiddels maken we al een tijdje gebruik van de zonne-energie van Vrij-op-Naam en met ons nieuwe motto: 'Ja, ik geloof in de zon', hebben we al flink wat vrienden en kennissen laten kennismaken met het product van Vrij-op-Naam.

Wil jij weten of zonne-energie ook aantrekkelijk alternatief is voor jullie gezin, vraag dan hier een offerte aan.

PS Geloof jij ook in de zon? Deel een leuke vakantiefoto met Vrij-op-Naam en maak kans op een WakaWaka zaklamp t.w.v.....!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je