{{ message.message }}
{{ button.text }}

Is het mij minder gegund dan?

Afbeelding blog 'Is het mij minder gegund dan?'

Het is allemaal anderhalf jaar geleden begonnen. Er werd bij mij een kwaadaardige tumor ontdekt (nergens last van gehad voorheen en was totaal onverwacht) 2 weken later ben ik al geopereerd en gelukkig nergens uitzaaiingen gevonden. Blijf wel onder controle.

Na deze hele gebeurtenis ben ik anders gaan leven, mijn man ook. Genieten van de dingen die je doet en de dingen die je hebt. Het is cliche, maar heel belangrijk! 

Grote wens is om mama te worden. Beide een baan, huis, financieel mogelijk, goed geregeld, dus waarom wachten als je het beide zo graag wil?

Inmiddels ben ik 22 weken heel gelukkig zwanger en gaat mijn gezondheid gelukkig ook goed. Echter heb ik een probleem met een vriendin; zij zijn namelijk al een hele poos bezig met zwanger worden. Ik kreeg een aantal weken geleden dan ook de opmerking dat zij wist hoe het voelde om graag zwanger te worden en dat het voor hen meer betekende. Pardon?? Uhm... als het even anders was geweest anderhalf jaar geleden had ik dit waarschijnlijk niet eens kunnen typen. Ik verdien dit ook.

Inmiddels weken voorbij, maar ons contact is enorm verslechterd. Heb er ook totaal geen behoefte aan. Ik weet inderdaad niet hoe het is om jaren bezig te zijn om zwanger te worden en ik gun het haar ook van harte, maar het doet mij ook ontzettend veel pijn als zij dat zegt. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je