{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik wist het

Afbeelding blog 'Ik wist het'

Vanaf moment 1 dat hij vertelde dat hij een meeting had in Amsterdam voelde ik dat er iets niet klopte. Ik hield zijn agenda altijd bij aangezien hij daar slecht in was.. Hij leefde meer bij de dag en als je een kind hebt en allebei werkt, moet er gepland worden. De meeting stond niet zijn agenda. Toen ik dat tegen hem zei had ie een goed antwoord. Maar ik voelde gelijk iets in mijn buik. Het klopte niet. Ik benoemde mijn gevoel en heb letterlijk gevraagd vanuit mijn gevoel of hij soms met een andere vrouw had afgesproken. Zijn antwoord was dat hij dat nooit zou doen.. Nooit, want ik was zijn alles bla bla bla.. Hoe dichterbij de dag van de meeting, hoe onrustiger ik werd. Ik heb hem op de dag zelf nogmaals gezegd dat het niet goed voelde en dat ik het idee had dat hij met een andere vrouw had afgesproken. ( ik heb daar op zich geen moeite mee, als het een collega of gezamenlijke vriendin of een oude vriendin van hem is) maar dit voelde gewoon niet oke. Hij kwam toen met het verhaal dat er wel een collega verliefd op hem was en dat die bij de meeting aanwezig zou zijn. Daar zou mijn gevoel waarschijnlijk vandaan zou komen zei hij. Mijn gevoel laat mij namelijk NOOIT in de steek. Ik voel altijd alles. Enigszins gerustgesteld verliet hij die vroege namiddag het huis.. Mijn gevoel bleef en werd sterker.. Raar..

Nadat hij om 23.00 uur nog niet terug was ( hij zou er om 21.00 uur zijn) ging ineens de telefoon.. Sorry dat hij zo laat was, hij had de verkeerde afslag genomen. Toen wist ik het zeker. Zijn werk zit in Amsterdam en hij rijdt al jaren dezelfde simpele weg terug. Je kunt geen afslag missen.
Hij kwam binnen.... dit was niet goed...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je