{{ message.message }}
{{ button.text }}

How i found out i was pregnant....

Het moment dat ik er achter kwam dat ik zwanger was, was ik op mijn werk en dacht....

Afbeelding blog 'How i found out i was pregnant....' Achtergrond blur afbeelding

gewoon zo af en toe even misselijk, niet echt een speciaal tijdstip van de dag en ook niet lang maar gewoon even 10 minuutjes misselijk en dan was het weer over.... Op dat moment waren we anderhalve maand bezig met zwanger te worden. 

Ik vond het wel gek dat ik zo af en toe misselijk was maar je durft niet teveel te hopen hé... Echter het was donderdag en we zouden op vrijdag gezellig samen een weekendje naar de Belgische ardennen gaan en dacht laat ik dan maar wel even een testje doen, gewoon voor de zekerheid. Ik werkte op dat moment als tandartsassistente op een gezondheidscentrum en ik dacht ik vraag gewoon even de apothekersassistente om een testje. 

Zegt ze ik mag hem je niet meegeven maar je kunt het wel hier doen.... Ik dus in een potje plassen en ik geef het potje aan haar. (we zijn collega's dus kennen elkaar een beetje) ze zegt tegen me het duurt een paar minuten wil je hier wachten of kom je met 5 minuutjes terug? Ik besluit het laatste te doen....echter ik zit pas net weer op mijn werkplek als de assistente me komt vragen of ik eventjes heb.

Ohjeej het moment van de waarheid!!!... Ze zegt er is geen twijfel mogelijk je bent zwanger, het streepje kwam gelijk al toen ik het testte. OH MY god.......wow uhm even complete shock!

Je probeert daarna nog te werken maar ik liep echt rond als een kip zonder kop. Mijn vriend appte ik een foto van de test maar daarna ging ik lunchen en had ik geen bereik.....hij dus helemaal in de stress en kon mij niet bereiken. Toen hij me kwam ophalen van het werk waren we allebei in shock en super blij.

We zijn gelijk naar zijn ouders gereden waar mijn vriend de test op de keukentafel gooide en mijn schoonmoeder in shock was!!! Mijn ouders zaten in het buitenland dus die hebben we bij terugkomst na ons heerlijke onvergetelijke weekendje België ingelicht door de test in een mooi pennendoosje te stoppen en te zeggen dat we een souvenirtje hadden uit België. Het duurde werkelijk 10 seconden voordat mijn moeder door had wat ze in handen had.... En wat waren ze blij!!! 

Op 17 mei 2014 werd onze mooie dochter Lize geboren

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je