{{ message.message }}
{{ button.text }}

HOOFDLUISALARM!

Afbeelding blog 'HOOFDLUISALARM!' Achtergrond blur afbeelding

Mensen ik heb er een soort van fobie voor. Vanaf dat ik jong ben. Ik heb ze gehad vroeger ja. Mam waste toen al onze haren met Prioderm. Dat goedje stonk enorm maar de beestjes verdwenen uiteindelijk wel. Ook cleande ze het hele huis inclusief jassen en knuffels. Ik weet het nog zo goed!

Waar kinderen dicht bij elkaar komen is er kans op hoofdluis. Ik check de kinderen bijna elke week. Ze worden er soms moe van. Ik heb me opgegeven als luizenmoeder want in dat checken ben ik gespecialiseerd, haha.

Je raadt het al... Het overkwam ons ook! Luizen. Ik in de stress wel. Gelukkig was daar Prioderm Shampoo Plus. Een hele makkelijke shampoo die na 15 minuten werkt en snel is uitgespoeld. Deze shampoo maakt het haar niet vettig dus een pluspunt! De shampoo heeft een nawerking van 3 dagen. Ik kon Lena haar langere haar ook goed kammen na het gebruik van de shampoo, heel fijn!

Ik krijg nog steeds letterlijk en figuurlijk de kriebels van luizen. Maar, eerlijk, deze Prioderm Shampoo Plus maakt alles wel gemakkelijker!

Wil jij ook goed voorbereid zijn? Neem dan vooral een kijkje op de website van Prioderm!

Prioderm Shampoo Plus is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je