{{ message.message }}
{{ button.text }}

Honderden meldingen over problemen met veiligheid bakfiets Babboe

Afbeelding blog 'Honderden meldingen over problemen met veiligheid bakfiets Babboe' Achtergrond blur afbeelding

Er zijn problemen met de veiligheid van een model van bakfietsenfabrikant Babboe. Bij intensief gebruik van de bakfiets kunnen er mogelijk haarscheurtjes in het frame ontstaan, die kunnen leiden tot een breuk van het frame. Inmiddels hebben 500 van de 3500 eigenaren zich gemeld bij de bakfietsenfabrikant. 

Het gaat om de fietsen die geproduceerd zijn vanaf 2010 tot 2012 en van 2017 tot en met juni 2018 met framenummers beginnend met GB10, GB11, GB12, GB16K, GB16L, GB17, GB18, U17, U18, WSP3 en WSP. Eigenaren van een fiets met een van de hiervoorgenoemde framenummers kunnen worden gecontroleerd via de speciaal in het leven geroepen website

Babboe wil 'geen enkel risico' nemen en zoekt daarom snel contact met de gebruikers die zich nog niet hebben gemeld. De fout kwam aan het licht door kwaliteitstesten van het model City. Klanten die zich deze week melden, worden kosteloos geholpen, desgewenst aan huis.

Dus, heb jij een bakfiets van Babboe waarvan het framenummer begint met een van de hiervoor genoemde cijfers? Meld het! 

Bron: RTL Nieuws


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je