Snap
  • Nieuws
  • Zwanger
  • post

HOERA

hoera hoera hoera

JAAAAAA...... Ik word tante voor de allereerste keer

Ben helemaal happy vind het zo leuk. Voor de allereerste keer weer een klein hummeltje in de familie. Nog wel een maandje of 6 wachten maar goed dat hebben we er graag voor over. Betrap me er nu al weer op dat ik al aan t loeren ben bij de kleine babykleertjes zo leuk en schattig maar nog even wachten tot dat ik weet wat het is dan kan ik weer helemaal los gaan.

Jammer dat het zo'n eindje rijden is want van hier naar mijn lieve broertje en schoonzus is toch al gauw 2 uurtjes kachelen. maar weet nu al dat zo gauw als ik hoor dat de bevalling begint stap ik in de auto en rijd ik die kant op. manlief moet zich dan maar even redden met de kindertjes.

Hier komt er geen kleintje meer bij en dat is ook goed maar toch de kriebels blijven wel zeker nu er zo dichtbij weer eentje aankomt. o kan niet wachten tot dat ik mijn kleine neefje of nichtje in mijn armen vast mag houden en heerlijk mag verwennen. Oftewel lieve broer berg je maar suikertante Judy komt eraan. Voor nu nog maar even lekker genieten van mijn kindjes die nu nog de enige kleinkinderen zijn van mijn lieve papa en mama die oor de 3e keer opa en oma mogen worden.

10 jaar geleden

Dat kleintje wordt vast erg verwend door zo'n suikertante ;-) Ik werd voor het eerst tante toen ik 11 was, dat was ook wel bijzonder. Niemand in mijn klas had zulke 'oude' broers en zussen als ik, dus iedereen in mijn klas vond dat toen heel vreemd dat ik al tante werd :-)

10 jaar geleden

Gefeliciteerd!!

10 jaar geleden

Proficiat! Voor mijn broer was het ook heel speciaal...oom worden...zei hij! Hoop dat ik het ook een keer mag ervaren van zijn kinderen :)

10 jaar geleden

Gefeliciteerd, dat is leuk nieuws.