{{ message.message }}
{{ button.text }}

HOERA

hoera hoera hoera

Afbeelding blog 'HOERA' Achtergrond blur afbeelding

JAAAAAA...... Ik word tante voor de allereerste keer

Ben helemaal happy vind het zo leuk. Voor de allereerste keer weer een klein hummeltje in de familie. Nog wel een maandje of 6 wachten maar goed dat hebben we er graag voor over. Betrap me er nu al weer op dat ik al aan t loeren ben bij de kleine babykleertjes zo leuk en schattig maar nog even wachten tot dat ik weet wat het is dan kan ik weer helemaal los gaan.

Jammer dat het zo'n eindje rijden is want van hier naar mijn lieve broertje en schoonzus is toch al gauw 2 uurtjes kachelen. maar weet nu al dat zo gauw als ik hoor dat de bevalling begint stap ik in de auto en rijd ik die kant op. manlief moet zich dan maar even redden met de kindertjes.

Hier komt er geen kleintje meer bij en dat is ook goed maar toch de kriebels blijven wel zeker nu er zo dichtbij weer eentje aankomt. o kan niet wachten tot dat ik mijn kleine neefje of nichtje in mijn armen vast mag houden en heerlijk mag verwennen. Oftewel lieve broer berg je maar suikertante Judy komt eraan. Voor nu nog maar even lekker genieten van mijn kindjes die nu nog de enige kleinkinderen zijn van mijn lieve papa en mama die oor de 3e keer opa en oma mogen worden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je