{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hoe heb jij het goede nieuws verteld?

Afbeelding blog 'Hoe heb jij het goede nieuws verteld?'
Ik ben wel benieuwd hoe jullie de komst van jullie kleine bij jullie meest dierbare famlieleden / vrienden bekend hebben gemaakt? Toen ik er achter kwam dat ik zwanger was, heb ik lang getwijfeld wat ik nu zou doen. Aanvankelijk wilde we het geheim houden tot na de eerste echo zodat het voor ons ook wat werkelijker zou zijn. Maar aangezien het mijn eerste zwangerschap was, wist ik niet dat je pas weken later een keer verwacht werd bij een verloskundige. Het zo lang geheim moeten houden voor ons directe familie vond ik niet prettig, want stel je voor dat er toch iets mis zou gaan? Ik was nog nooit zwanger geweest en hoe vaak hoor je wel niet dat iemand een miskraam heeft gehad dus misschien overkwam mij dat ook wel en dan zou ik dat verdriet toch ook willen delen met mijn familie, dus waarom niet de vreugde, hoe pril ook.... Maar hoe gingen we het vertellen... ik denk dat mijn moeder al een beetje de moed had opgegeven ooit oma te worden dus dat het een grote verrassing zou worden wisten we wel. Toch wilde we het niet zomaar zeggen dus besloten we een boekje voor ze te kopen waar ze herinneringen in zouden kunnen zetten "mijn kleinkind" stond er geloof ik op. Met het boekje hebben ze volgens mij nooit echt iets gedaan, maar het is wel grappig om de reactie te zien van mijn moeder (en daarna mijn vader) omdat ze dacht dat ze iets heel anders aan het uitpakken was. Mijn man heeft hun reactie gefilmd. Veel mensen vroegen zich af of ze niets door had omdat ze het filmde. Maar dat had ze niet eens gezien want die apparaatjes zijn tegenwoordig zo klein en al had ze het gezien was het haar niet vreemd omdat we veel filmen en fotograferen. Voor wie de reactie wil zien, dit is de clip! Ik ben benieuwd naar jullie verhalen! http://www.youtube.com/watch?v=71lyeNw_UC4&feature=share&list=UUckw4jz3kuYq_9JnPd0J4kQ    

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je