{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hilarisch filmpje: deze twee kleine deugnieten doen alsof ze slapen!

Deze tweeling neemt internet over met een hilarische act. Hoe klein ze ook zijn, als hun moeder hun giechelend en kletsend betrapt doen de meisjes direct hun 'wij liggen allang te slapen' truc! 

Afbeelding blog 'Hilarisch filmpje: deze twee kleine deugnieten doen alsof ze slapen!'

Kletsen en keten

Als je samen op de kamer ligt, hoort een beetje kletsen en keten er natuurlijk bij. En ook deze tweeling vindt het reuze gezellig om gezamenlijk nog even de dag door te nemen. Maar het moment dat hun moeder hun betrapt, doen de twee grappenmaaksters wel iets heel grappigs. Moeder- en beautyblogger Judy Travis uit Seattle deelde het hilarische filmpje op Facebook.

Caught in the act!

Op de babyfoonmonitor ziet ze haar tweeling Miya en Keira druk kletsend in bed staan. Op het moment dat zij 'hi babies' zegt via de babyfoon, nemen meisjes instant hun slaaphouding aan. Want hoe klein ze ook zijn, ook Miya en Keira begrijpen maar al te goed dat als je moeder zegt dat het bedtijd is, je daar maar beter gehoor aan kan geven!

Bron:youtube

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je