{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hier ligt de dood wel akelig dichtbij nieuw leven...

Een harde tweestrijd voor deze kersverse moeder.

Afbeelding blog 'Hier ligt de dood wel akelig dichtbij nieuw leven...'

Een bijzonder verhaal over de Australische Farrah Millar. De 39-jarige vrouw kreeg haar eerste kind Lehnae na 4 jaar via IVF. Dat ze zwanger was van haar tweede kind Rhylan kwam als een complete verrassing. In 2016, direct na de geboorte kreeg Farrah helaas verwoestend nieuws. Achttien uur na de bevalling kwamen de artsen met het nieuws dat ze borstkanker in fase drie heeft. Ze was doodziek en had de zorg voor een baby en een kind van 14 maanden.

Farrah begon met vele behandelingen en een aantal borstoperaties, een ontzettend intensief proces wachtte op haar. Ze vertelt dat ze veel angst heeft gehad en dat de ziekte complete chaos met zich meebracht. De zorg van de kinderen zorgden voor wat slaapgebrek, maar ook voor de nodige afleiding. Ze gaven haar een reden om te vechten, hoe cliché het ook klinkt. Ze leerde de waarde van familie kennen. Maar er is meer veranderd, bijvoorbeeld haar kijk op vrouwelijkheid. 

Het hebben van kanker zorgde voor een aantal gesloten deuren in mijn leven, maar er werden ramen geopend - en veel meer dan dat. Het plafond verdween en ik zag een blauwe hemel, met ontelbaar veel mogelijkheden.

Farrah Millar

Omdat Farrah iets wilde betekenen voor vrouwen zoals zij en meer bewustzijn over de ziekte te creëren, trok ze naar China om geld in te zamelen voor de 'National Breast Cancer Foundation'. Ze ging door tot ze 5000 dollar had opgehaald. Wat een powervrouw!

Bron: DailyMail

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je