{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hey hoi, hier Nicole | Hero en Gigi

Volg je mij nog niet?

Afbeelding blog 'Hey hoi, hier Nicole | Hero en Gigi'

Hi leukerd,

Wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn bericht te lezen. Ik zal mij meteen even voorstellen; ik ben Nicole Hop, ben een veelzijdige hardwerkende mama die altijd ondernemend is. Links zie je Gigi (3), de kleine tijger die weet wat ze wil en rechts zie je de stoere, zachte Hero (bijna 5).

Naast mijn online platform ''Instagram: mylittlelovekids'', heb ik mijn passie ontdekt. Ik kan dan ook niet wachten om aan de slag te gaan als actrice. Ben nu bezig met een opleiding bij de faaam โ€“ film actors academy amsterdam. Last but not least ben ik nu ook lekker aan het thuis sporten. Nee, ik wil geen gespierde mama worden, maar ik wil wel gewoon lekker in mijn velletje zitten, hihi. Ben klaar met de 100 excuses en al die zakken chips die ik opeens op heb zonder dat ik eigenlijk goed geproefd heb. ๐Ÿคญ ๐Ÿ˜…

Wat mij erg leuk lijkt is om andere power vrouwen/moeders te inspireren dat je leven niet op houd als je moeder bent. Het lijkt mij daarom erg leuk als je mij gaat volgen.

Kortom, ik ben een enthousiast en leergierige power vrouw met veel dromen. Mijn levens spreuk: Hard work makes the dream work! Ook als 34 jarige moeder ben je nooit uitgeleerd! ๐Ÿ˜‰

Klets je gezellig mee onder dit bericht of op Instagram?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik nog meer doe, lees dan lekker verder ;-).

Wat 3 jaar geleden is begonnen als een webshop, is uitgegroeid tot een magische plek, een bron van inspiratie voor het hele gezin.

Op de site en socials van My Little Love nemen we je mee in alle trends op het gebied van fashion, lifestyle en interieur en showen jou de musthaves voor ouders en voor kids.

UNIEKE FASHION VOOR HET HELE GEZIN

Bij My Little Love omringen we ons niet alleen met fashion, wij MAKEN ook fashion! In onze eigen collectie bedrukte items voor het hele gezin vind je de leukste, grappige en herkenbare teksten en opdrukkingen voor het hele gezin.

Personaliseer jullie outfits door met eigen teksten, titels of quotes! Gedrukt door yours truly ๐Ÿ˜‰

Liefs,
Nicole

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je