{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het coronavirus en wij gaan naar het buitenland...

Zijn we gek geworden of gewoon nuchter?

Afbeelding blog 'Het coronavirus en wij gaan naar het buitenland...'

Heel de wereld is in de ban van het coronavirus. Tot nu toe maakte ik mij er nog niet zo druk om vooral omdat het nog zo ver weg leek. Maar nu komt het steeds dichterbij... Zeker nu gister het eerste geval in Nederland bekend werd gemaakt. Nu beginnen er toch wel wat lichte zorgen te komen... Vooral omdat Noël en ik over 2 weken in Disneyland Parijs zitten. En tsjah als je ergens niet wil zijn als er een epidemie heerst dan is het wel op druk bezochte plekken. Disneyland Parijs is wat dat betreft dan wel echt de jackpot...

Nou zijn wij nuchtere Friezen dus we laten ons niet direct gek maken. Noël is gelukkig goed gezond dus dat scheelt al wel maar ik... Ik ben longpatient en nog steeds herstellende van een longontsteking die toch meer schade heeft aangebracht dan ik had verwacht. Is het dan wel verstandig om ons reisje door te laten gaan? Voor ons zoals het er nu nog uit ziet wel!

Ik houd dagelijks de reisadviezen in de gaten en tot op heden heeft Frankrijk nog geen negatief reisadvies. Zolang het ministerie van buitenlandse zaken nog geen negatief reisadvies geeft zullen wij gewoon gaan! Wel zullen we de gegeven adviezen opvolgen, dus het flesje handdesinfectans (die ik gelukkig nog in huis had!) gaat mee in de tas.

Ik heb voor nu dus nog geen groten zorgen. Ik hoop ook echt dat ik Noël zijn verrassingsreisje door kan laten gaan. Duimen jullie voor ons? 


Fotocredits: Bonarius Fotografie

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je