{{ message.message }}
{{ button.text }}

HELP mij aan informatie AUB! Korte enquête!!

Ik werk bij een nieuw, jong kraamcentrum, wij streven naar fijne zorg voor iedereen. Om te blijven verbeteren heb ik jullie hulp even nodig

Afbeelding blog 'HELP mij aan informatie AUB! Korte enquête!!' Achtergrond blur afbeelding

https://nl.surveymonkey.com/r/LRKJY5D

Ik ben bezig met een kwaliteitsonderzoek over de begeleiding van leerlingen. Dit is belangrijk omdat, als je goede vakmensen opleidt, de kwaliteit van de zorg hoog blijft... en laat dat net zijn wat we graag willen, toch?!! Op die manier kan iedere kraamvrouw en haar gezin onbezorgd genieten van die bijzondere tijd. Ik zou jullie lezeressen (en natuurlijk ook de lezers) willen vragen of jullie mijn enquête via onderstaande link willen invullen zodat ik de resultaten kan vergelijken!! Het duurt maar even, het zijn 7 vragen en er worden geen privé dingen gevraagd. Alvast heel erg bedankt!!!! 

https://nl.surveymonkey.com/r/LRKJY5D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je