{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heeft Johnny de Mol wel of niet gekeken tijdens de bevalling?

"Het is toch een beetje alsof je je favoriete kroeg ziet afbranden."

Afbeelding blog 'Heeft Johnny de Mol wel of niet gekeken tijdens de bevalling? '

Johnny de Mol is 24 uur lang bevraagd door oud hockeysters Ellen Hoog en Naomi van As. En daar kon heel Nederland van meegenieten in het programma 24 uur mandekking

Het programma begint gelijk goed want Johnny heeft bier meegenomen (voor Naomi alcoholvrij, want zij is natuurlijk zwanger). Johhny is op het moment van de opnames 2 weken vader. Hij zegt dat hij al 2 maanden niet echt gedronken heeft en wel een biertje kan gebruiken. Ook zegt hij later in het programma (met een knipoog) dat hij het fijn vindt om er tussen uit te zijn.

Johnny zegt dat hij het heel tof vindt om vader te zijn. Het gaat heel goed met kleine Johnny; "hij slaapt goed, poept goed en hij is om op te vreten." 


Hij geeft ook alle lof aan zijn vriendin Anouk, ze is volgens hem heel erg relaxt.

Over de bevalling zegt Johnny dat het heel snel gepiept was, binnen vier uur was hun zoontje geboren. Als de meiden vragen of bij Anouk tijdens de bevalling heeft gekeken zegt Johnny dat hij dacht dat hij dat niet zou doen: "het is toch een beetje kijken alsof je favoriete kroeg afbrandt." Uiteindelijk heeft hij wel gekeken, maar of hij het mooi vond? Dat vindt hij een groot woord.

Volgens de vader en moeder van Johnny lijkt zijn zoontje erg op hem.

Johnny vertelt daarnaast nog uitgebreid over zijn huwelijksaanzoek. Hij vertelt tegen Naomi en Ellen dat Anouk en hij al eerder zwanger waren, maar dat dat misging. Toen Anouk daarna weer zwanger was besloot hij haar meteen te vragen, of het nou goed zou gaan of niet. Samen met het dochtertje van Anouk ging hij naar een juwelier waar het kleine meisje meteen verklapte dat hij Anouk ten huwelijk ging vragen. En ook thuis toen Johnny het aanzoek ging doen verklapte kleine Kiki al aan haar moeder wat hij ging doen.

In het programma wordt er ook nog even gefacetimed met Anouk en kleine Johnny. Zeker de moeite waard om dit programma even terug te kijken. 

Bron: 24 mandekking

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je