{{ message.message }}
{{ button.text }}

Harry en Meghan in verwachting van tweede kindje

Afbeelding blog 'Harry en Meghan in verwachting van tweede kindje'

Een woordvoerder van het stel bevestigde het nieuws tegenover de BBC: "We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt. De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig dat ze hun tweede kind verwachten." 

Het is nog niet bekend wanneer Meghan (39) is uitgerekend, maar het kindje wordt waarschijnlijk in Amerika geboren en zal opgroeien in hun huis in Montecito, Santa Barbara. Dat kocht het stel vorig jaar voor 12,6 miljoen euro. 

Het kind van de hertog en hertogin van Sussex wordt de achtste in de rij opvolgers van de Britse troon. Meghan kreeg vorig jaar juli een miskraam en deelde haar ervaring in een hartverscheurend opiniestuk in de New York Times. 

Het stel trouwde in 2018 en verwelkomde zoontje Archie op 6 mei 2019. Daarbij kozen ze ervoor om niet op de trappen van het ziekenhuis te poseren, maar Archie voor te stellen via een photocall. In januari vorig jaar liet het stel weten hun officiële taken voor het Britse koningshuis neer te leggen en uit de spotlights te stappen. Harry en Meghan verhuisden daarna naar Canada en de Verenigde Staten. 

Bron: AD

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je