{{ message.message }}
{{ button.text }}

GTST - actrice Bo Maerten in verwachting van eerste kindje

"Het was heel gek"

Afbeelding blog 'GTST - actrice Bo Maerten in verwachting van eerste kindje'

Bo Maerten (28) deelt heel leuk nieuws: de actrice is momenteel zwanger van haar eerste kindje. Heel toevallig, want naast haar  rol in GTST speelt ze ook als de zwangere Eva in de nieuwe speelfilm Zwanger & Co, die uitkomt in 2021. Extra bijzonder was dat ze tijdens de opnames van de film erachter kwam dat ze ook in real life zwanger is. 

Heel gek

"Het was heel gek", vertelt Bo aan RTL Boulevard. "Eind augustus begonnen de opnames voor Zwanger & Co.  Maar ik kwam er dus ook in die periode achter dat ik zelf zwanger was. Dus dat liep heel gek ik elkaar over."

Niet geheim te houden

Bo - die inmiddels op de helft van haar zwangerschap zit - wilde in eerste instantie het geweldige nieuws nog even voor zichzelf houden. Maar helaas kon dit niet langer door haar steeds groter wordende borsten. Nu moest ze het nieuws wel delen met collega's. "Toen heb ik het ook met Johan Nijenhuis, de regisseur, gedeeld omdat ik dat heel fijn vond", aldus de actrice. "En tijdens de laatste week wist iedereen het. Iedereen vond het heel grappig en was heel verbaasd."

Bron: Story

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je