{{ message.message }}
{{ button.text }}

Groot onderzoek gestart naar seksspelletjes op een bassisschool

Er is een groot onderzoek gestart naar basisschool De Springplank in Den Bosch, omdat de kinderen op deze school mogelijk al maanden bezig zijn met seksspelletjes.

Afbeelding blog 'Groot onderzoek gestart naar seksspelletjes op een bassisschool'

Inmiddels zijn de GGD, de politie en andere instanties bezig met een groot onderzoek. Ook een team van deskundigen is erbij betrokken. Verschillende ouders zeggen dat de leerlingen van groep 3 en 4 al maandenlang bezig zijn met 'seksspelletjes'. Dit gebeurt onder andere op de toiletten van de school. Het blijkt dat ze elkaars geslachtsdelen in de mond nemen en kijken onder de deuren van de toiletten.   

Sommige ouders zijn niet geïnteresseerd in het afwachten van het onderzoek, maar dreigen nu al per direct hun kind van school te halen. "Wij maken ons wél zorgen over onze kinderen!", zegt één van de boze moeders. Meerdere ouders vullen dit aan en willen duidelijkheid. Ze hebben het gevoel alsof ze aan het lijntje worden gehouden.

Volgens Omroep Brabant waren er in januari al eerder geruchten over wat er speelde op de basisschool. Een van de ouders heeft zelf gezien dat er twee jonge meisjes elkaar aan het betastten waren op school. Ze zegt tegen de omroep dat ze hun broekjes omlaag hadden en aan elkaar zaten.

Vermoedelijk komt er in de loop van de middag een reactie van De Onderwijsinspectie.

Bron: BrabantsDagblad

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je