Snap
  • Nieuws
  • #sinterklaas
  • #dreumes
  • #dreumestijd
  • #pakjesavond

Geobsedeerd door inpakpapier...

Dochterlief 16 maanden oud en nu al geobsedeerd door ingepakte cadeautjes, ja jullie lezen het goed ingepakte cadeautjes whahaha.

Onze eerste sinterklaasavond hebben wij al gevierd bij pake en beppe Slof, voor de Hollanders onder ons: opa en oma. Zelf dachten wij aan een middagje gezelligheid, een muziekje en Stormy die rondslentert en zich vermaakt met het keukengerei van beppe.

Maar dat verliep even iets anders. De zak van sinterklaas was nog niet gepakt of Stormy begon te glunderen, te gillen en te rennen. Wat wij natuurlijk super leuk vonden maar niet verwacht hadden van een meisje van 16 maanden. Het eerste cadeau ging niet helemaal vanzelf, papa moest even helpen want het ging haar niet snel genoeg en ze snapte niet wat de bedoeling was, maar toch ook weer wel, want ze pakte het af en gaf het aan pake zo van hup kan jij het wat sneller?

Toen het cadeau was uitgepakt vond ze het GEWELDIG...! Ze heeft er in totaal 5 seconden mee gespeeld.

Ze rende gillend en lachend weer naar het de zak met cadeaus en pakte het volgende cadeau en het leek wel of ze dacht ‘ik heb net papa en pake geobserveerd dus nu kan ik het zelf’!

Hoe meer cadeaus er kwamen hoe erger het werd. Het ging van glunderen, lachen en gillen over in snel ademen, overal mee gooien en onoplettend gedrag. Dit was een teken van even pauze, flesje drinken, bakje chips en even op de stoel voor de tv.

Onderwijl dat wij aan een borrel zaten, zagen we haar langzaam bijkomen van alle impulsen en indrukken. We hadden echt niet verwacht dat ze zo geobsedeerd kon zijn van cadeautjes krijgen en dat ze echt begreep dat onder het pakpapier iets zat dat voor haar was.

De aankomende week komen er nog meer avondjes zoals deze maar dan met andere kinderen erbij, wij zijn benieuwd hoe Stormy dan reageert. Ze heeft dan niet meer alle aandacht en moet de cadeautjes delen met de andere kindjes.

Nou ben ik benieuwd of jullie tips hebben voor een december maand met kids.

Snap
Snap
3 jaar geleden

Leuk verhaal jessie 👏👌👍

3 jaar geleden

Thank Mo, super lief. Ace zal het ook heel erg leuk vinden. Veel plezier deze dagen!! 👍 😁

3 jaar geleden

Geweldig weer Jes en zo herkenbaar!Ginny is 9 en nog zenuwachtig als de zak van sint te voorschijn komt. Ik ben ook erg benieuwd hoe Ace zal reageren. Je blog was weer erg leuk om te lezen👍💋