{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gender reveal gaat mis: auto in vlammen

De bestuurder wilde het geslacht van zijn ongeboren baby op een originele manier onthullen.

Afbeelding blog 'Gender reveal gaat mis: auto in vlammen'

Een man uit Australië (30) die het geslacht van zijn ongeboren baby op een originele manier wilde onthullen, zag zijn auto in vlammen opgaan. Hij maakte een video van zijn driftende auto, waarbij er blauwe rook (hoera, een jongetje!) uit de speciale achterbanden kwam. Het ging mis toen de auto in brand vloog. Behalve zijn auto, is de Australiër ook zijn rijbewijs tijdelijk kwijt. 

Gender reveals worden alsmaar populairder. Hoe gekker, hoe beter, zou je kunnen zeggen. Maar deze geslachtsonthulling, die werd gefilmd met een drone, liep behoorlijk slecht af. De video is vorig jaar april al opgenomen, maar gister pas door de politie van Queensland vrijgegeven. Op de video is te zien hoe de 30-jarige Samual Montesalvo met zijn zwarte Holden Commodore op de openbare weg in Queensland rijdt. Al driftend demonstreert hij met blauwe rook die uit de speciale achterbanden komt, dat zijn vriendin in verwachting is van een jongetje. 

Al snel gaat het mis, wanneer de auto in de brand vliegt tijdens het rijden. De blauwe wolken kleuren zwart. Dan is te zien heo Montesalvo uit de auto springt. Even later stapt hij toch weer in, om de auto aan de kant te zetten. Op de dronebeelden is te zien hoe de vlammen dan nog uit de auto komen. 

De bestuurder heeft een boete van $1.000 gekregen, wegen roekeloos rijgedrag. Ook is hij zijn rijbewijs voor zes maanden kwijt. De Australische politie waarschuwt ook andere weggebruikers: wie al driftend met roze of blauwe rook het geslacht van een baby wil onthullen loopt het risico zijn rijbewijs kwijt te raken of zelfs in de gevangenis te belanden.

Bron: RTL Nieuws

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je