{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geen Blog, Maar..

Een blog komt eraan, maar ik wil eerst even wat met jullie delen..

Afbeelding blog 'Geen Blog, Maar.. '

Hii iedereen,

De blogs kunnen soms wat op zich laten wachten, soms staat er binnen een dag wat op en soms duurt het wel twee daagjes. Sorry sorry sorry, ik leg even uit hoe dat komt..

De blogs die ik schrijf zijn fictie en non-fictie, oftewel echt met een fantasierandje, ik schrijf over het verleden en heden, dit betekent dat het soms confronterend is, ja soms hard lachen en soms moet ik even slikken. (iets met een lach en een traan?!) Daardoor kan het even wat langer duren voordat er een blog te gepost is. Daarbij ben ik ook nog perfectionistisch als de *piep* en wil het graag goed doen en vooral het gevoel goed over brengen.

Dus sorry voor mijn perfectionisme, sorry voor dat ik zo emotionelemuts kan zijn en vooral sorry voor het lange wachten steeds.

Zo dat is eruit, nou hoop ik dat jullie het nog steeds spannend en vooral leuk vinden om het te lezen, vanavond post ik er weer 1, het is zo goed als af, maar ik wil hem nog 1 x door lezen (oké, nog wel 10x) voordat ik hem post.

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie lieve reacties, xxx

♡Kelly

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je