{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fantastische hack: vader maakt activiteitenbord voor peuter

Is jouw kind ook een kleine avonturier? Om je kind uit te dagen en de wereld te laten ontdekken moet je als ouder ook je creatieve kanten benutten.Deze vader wist wel hoe en kwam met een geniale oplossing om zijn kind urenlang te vermaken.

Afbeelding blog 'Fantastische hack: vader maakt activiteitenbord voor peuter'

De handige Harry himself knutselde een activiteitenbord in elkaar, met allerlei spulletjes en prulletjes uit eigen huis, tuin en keuken.

Activiteitenbord uit eigen huis

Op Imgur plaatste de papa een foto van zijn zoon die heerlijk aan het spelen is met zijn homemade activiteitenbord. En de simpelste objecten zorgen voor eindeloos speelplezier. Dus zoek jij iets waar mee je je kind even kan zoethouden? Vergeet de Duplo, houten trein en bestuurbare auto's en ga aan de slag met een ouderwetse telefoonhoorn, een rekenmachine, wat lampjes, een wc-rolhouder, sleutelhangers en wieltjes. Tada...wedden dat je kind voorlopig wel even lekker bezig is!

Ideetje voor jouw partner?

activiteitenbord_peuter_Mamaplaats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Imgur

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je