Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

Even voorstellen Denise

Ik zal mij eens voorstellen wie ik ben en hoe mijn gezin er uit ziet op dit moment.

Mijn eerste blog - Even voorstellen

Dit is mijn allereerste blog ooit. Dus ik zal eerst eens beginnen met vertellen wie ik ben en hoe mijn gezin er op dit moment uit ziet.

Ik ben Denise, nu 33 jaar en al ruim 13,5 jaar samen met Barry (39). En sinds vorig jaar 1 juni mag ik hem zelfs mijn man noemen!

We waren ruim 2 jaar samen en gingen in 2004 samen wonen. Het jaar erop besloten we dat kinderen zeer welkom waren en besloot ik te stoppen met de prikpil. De prikpil staat er om bekend dat het redelijk lang - zeker wel tot een jaar - kan duren voordat het überhaupt raak is. We stopten met de prikpil, deze zou na de werking van 3 maanden, uitgewerkt zijn half augustus 2005. We rekenden niet meteen op een zwangerschap en hadden al een beetje gehoopt het jaar erop te gaan trouwen, voordat er kinderen zouden zijn. Maar in oktober hield ik al een positieve test in mijn handen!

Het trouwen, wat we graag een keer wilden, werd op de lange baan geschoven, want ons kindje was veel belangrijker dan een bruiloft. Uiteindelijk is na een bevalling met vacuümpomp, onze dochter Keli op 3 juni 2006 gezond en wel geboren. Ons geluk kon niet op.

En toen Keli zo'n 6 à 7 maanden oud was, besloten we de anticonceptie weer te stoppen. Dit keer kon het wellicht wel langer duren voordat het raak was. Echter, toen dochter Keli 9 maanden oud was, was ik weer in verwachting! Ongelooflijk! Weer zo snel! Wat mochten wij in onze handen klappen, want ik heb bij vrienden gezien dat het ook heel anders kan zijn! En dat is dan zo oneerlijk!

Na een prima zwangerschap en een vlotte bevalling, is dochter Ziva op 8 december 2007 geboren! Een jaar later toen we haar 1e verjaardag hadden gevierd, was ik in verwachting van ons 3e wonder! Ook dit keer was ik zeer snel zwanger! Binnen 3 maanden! We konden ons geluk niet op. We wilden graag 3 kinderen, maar dat moet je dan ook maar gegund zijn. Ook deze zwangerschap verliep volgens het boekje. En de bevalling van slechts een uurtje of 3 was weer erg mooi. Onze 3e dochter Nevi is geboren op 2 september 2009.

Wat een mooi leven zo met onze 3 prachtige meiden! En uiteraard, hebben wij onze ups en downs. Maar gelukkig overheerst het gevoel dat we gezegend zijn met elkaar en onze kinderen! En na lang zeuren, had ik Barry eindelijk zo ver om te gaan trouwen, haha. Nee hoor, hij wilde niets liever. En op 1 juni 2015 zijn we dan na, 12,5 jaar samen te zijn, getrouwd. In het bijzijn van onze 3 prachtige meiden, die natuurlijk de mooiste bruidsmeisjes waren!

We hebben een gelukkig leven en het plaatje is compleet met z'n vijfjes. We willen in ons huis nog het één en ander aanpassen en dan hebben we allemaal onze eigen slaapkamer, wat natuurlijk ook erg fijn is. Verder ben ik gestopt met de pil en hormonen, want daar blijk ik toch niet echt een leuker mens van te worden. Maar omdat we niet meer zwanger willen worden, heb ik de koperen spiraal laten plaatsen, geen hormonen en beschermd!

Beschermd tegen zwangerschap! Dacht ik, want ineens veranderd alles... 1 jaar na onze bruiloft, blijft mijn menstruatie uit... Dan maar een test om zeker te weten dat ik niet zwanger ben... TWEE STREEPJES! Zwanger!

Meer hierover vertel ik je in mijn volgende blog...

7 jaar geleden

Uiteraard ken ik je al lang aangezien je mijn kleine nichtje bent, en wat ben ik trots dat ik peettante mag zijn van Nevi. Erg leuk om je ook op deze manier te volgen en ben erg benieuwd wat iedereen er van vindt om jullie te volgen met jullie drukke gezin ( wat in februari nog drukker word) in combinatie met jullie drukke sociale leven.

7 jaar geleden

Mooi geschreven Nieske! ????

7 jaar geleden

Mooi Denise, dit cadeau (4e kindje) komt in een warm gezin terecht! X-Judith

7 jaar geleden

Respect voor jullie, jullie zijn een prachtig gezin! ????