{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste baby foto

Afbeelding blog 'Eerste baby foto' Achtergrond blur afbeelding
Deze foto wil ik heel graag met jullie delen! Dit is de allereerste foto van onze jongste dochter Suzannah. Dit hebben we bij de terugplaatsing van Megan helaas gemist omdat we zo gespannen waren. Nu ging het allemaal wat rustiger en er werd tijd gemaakt om deze foto te maken. Op dat moment vond ik het al heel bijzonder om zo'n foto te mogen nemen, maar nu ze ook nog uitgegroeid is tot een persoontje is het helemaal de mooiste foto die ik van haar heb.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je