{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een wijntje mag??

Vele zwangere vrouwen denken ach een wijntje af en toe dat mag.

Afbeelding blog 'Een wijntje mag??' Achtergrond blur afbeelding

Vele zwangere vrouwen denken ach een wijntje af en toe dat mag. Gisteren was er bij de eo een uitzending over het FAS syndroom. Foetaal alcohol syndroom. Dit ging dus over kinderen waarvan de moeder tijdens de zwangerschap alcohol gedronken had. Alcohol tijdens de zwangerschap is hoe dan ook schadelijk ook een glaasje zo nu en dan. Vaak hebben de ouders het niet in de gaten. Omdat je niet weet hoe je kind zonder alcohol zich had ontwikkeld.

Voor a.s. Mama's welke nog voor de keuze staan wel of geen alcohol. Lees onderstaande link goed. Kinderen die het FAS hebben, hebben echt het hele leven grote problemen en afwijkend gedrag. Natuurlijk zit er een variatie in de ernst....maar voorkomen is beter als genezen...fas is niet te genezen. En ach als het maar omdat ene wijntje af en toe gaat, hoe belangrijk is het dan om het drinken, dan kun je het net zo goed laten staan! Als ouder heb jr straks wel meer zaken waat je weerstand aan moet bieden. Een goede oefening voor de toekomst zou ik maar denken.


Niet overtuigd? Lees deze link en de rest van de site. http://www.fasstichting.nl/FASD/o_gids.php

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je