{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een positieve test!!!!

Weer thuis van een weekje Drenthe, maar om nu te zeggen dat ik me uitgerust voel nee.

Afbeelding blog 'Een positieve test!!!!' Achtergrond blur afbeelding

Ik voel mij al een paar dagen futloos en misselijk. Ineens gaat er een lampje branden. Ik heb me eerder zo gevoelt (6 weken later kwam ik er toen achter dat ik al 11 weken zwanger was)

Ik loop naar boven ergens ik heb volgens mij nog een zwangerschapstest liggen. Hebbes.
Ik plas netjes over het staafje heen en wacht geduldig af. Na 3 minuten ga ik kijken. Een heel vaag tweede streepje. Is dit nu wel of niet zwanger! Ik lees wel eens over die verhalen van die testen die niet goed werken maar moet ik daar nu net ook last van hebben. Ik kijk op de klok 8:57 uur. Ik pak onze dochter en samen fietsen we naar de drogist. Om zeker te zijn dat de test het nu wel doet koop ik er 3 :-)

Snel weer naar huis. Ik pak als eerste de digitale test die ook aangeeft hoever je bent . Binnen een minuut geeft die zwanger aan en even later 2-3 weken. WOW een beetje verbaasd maar super blij. Mijn dochter begrijpt er niks van maar klapt vrolijk mee met mama mee.

Na ons vreugde dansje komt ook de onzekerheid, en nu? Ik heb deze eerste paar weken volledig gemist tijdens mijn eerste zwangerschap. Maandag eerst maar eens de dokter bellen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je