{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een mannelijk of vrouwelijk design? Alles over de iPhone 12!

Afbeelding blog 'Een mannelijk of vrouwelijk design? Alles over de iPhone 12! '

Apple heeft de nieuwe iPhone 12 op de markt gebracht! Een moment waar door veel mensen naar uit werd gekeken. Niet voor niets, want Apple slaagt er vrijwel ieder jaar in haar toestel van fraaie upgrades te voorzien. Ook dit jaar heeft Apple verschillende verbeteringen doorgevoerd in de iPhone 12. Dit artikel zoomt in op deze verbeteringen en het ontwerp van de iPhone 12. Is het een model voor dames, voor mannen of voor allebei? Vaak bepaald de kleur van een smartphone of deze geschikt is voor mannen of vrouwen! Welke kleur iPhone is bij jou favoriet?  

Wijzigingen in het design van de nieuwe iPhone

De nieuwe iPhone 12 is qua uiterlijk op twee punten verbeterd: het formaat hiervan en de vlakke zijkant. Die vlakke zijkant ken je wellicht nog van de iPhone 5s! Het maakt de telefoon net iets strakker. Qua formaat is de iPhone 12 Mini het kleinste model, met een formaat van 5.4 inch. Het is opvallend dat Apple voor het verkleinen van dit model gekozen heeft, daar de kleinste telefoon uit de iPhone 11-serie groter was dan 5.4 inch. Veel dames kiezen voor de iPhone 12. Het is qua formaat een gemiddelde telefoon, van 6.1 inch groot. Hetzelfde formaat heeft ook de iPhone 12 Pro. Groot verschil is de prijs van deze twee telefoons! Uiteraard beschikt de iPhone 12 Pro over betere specificaties. Het is de vraag of je die nodig hebt.  

Nieuwe iPhone 12 Pro Max is relatief groot

Waar de iPhone 12 Mini kleiner werd ten opzichte van zijn voorganger, heeft Apple de iPhone 12 Pro Max juist vergroot. Het toestel is 6.7 inch groot! Perfect, wanneer je regelmatig leuke series op je telefoon wilt kunnen kijken. Je merkt hierbij duidelijk dat de iPhone 12 Pro Max groter is dan de iPhone 12. 

Camera van de nieuwe iPhone 12 modellen

Als moeder wil je de mogelijkheid hebben om je kind op de grappigste momenten snel op beeld vast te kunnen leggen. Een spiegelreflexcamera pakken is hierbij vaak geen optie. Met de iPhone 12 hoeft dat ook niet meer! Het toestel is uitgevoerd met een zeer goede camera. Dat geldt in het bijzonder voor de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Beide modellen beschikken over een extra dieptesensor ten opzichte van de iPhone 12 en de iPhone 12 Mini. Deze LiDAR-sensor wordt door Apple al gebruikt in de iPad Pro.  

AR-toepassingen voor dames

De LiDAR-sensor komt ook van pas bij het gebruik van apps waarin augmented reality verwerkt zit. Denk bijvoorbeeld aan een app waarmee je kunt testen hoe een bepaalde kleur op de wanden van je huis staat. Ideaal, als je overweegt om je woning of de babykamer van een nieuw kleurtje te voorzien! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je