{{ message.message }}
{{ button.text }}

'Echte Gooische moeder' Florine Hofstee bevallen van een zoon

Florine Hofstee, bekend van 'Echte Gooische meisjes', die momenteel gevolgd wordt in de Videoland-serie 'Echte Gooische moeders' bevallen van een zoon.

Afbeelding blog ''Echte Gooische moeder' Florine Hofstee bevallen van een zoon'

Op Instagram deelt Florine Hofstee een foto waarin te zien is dat zij bevallen is van een zoontje. De naam die hij heeft gekregen is Beer Stanislaus Stoop. Florine plaats bij de Instagram post  "Dit gevoel is onbeschrijfelijk". Florine Hofstee is in 2018 getrouwd met ondernemer Jeroen Stoop, dit is hun eerste kindje. Beer Stanislaus Stoop is op 08 november om 03:50 uur geboren.  

Florine Hofstee is te zien in de Videoland-serie 'Echte Gooische moeders', een vervolg op de serie 'Echte Gooische meisjes'. In de Videoland-serie is te zien dat vier vrouwen gevolgd worden in hun leven, waaronder Florine Hofstee, in de serie delen zij lief en leed met elkaar, inclusief de mislukkingen en tegenslagen die daarbij komen kijken.

Bron: NU.nl 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je