{{ message.message }}
{{ button.text }}

E van één jaar ❤

Afbeelding blog 'E van één jaar ❤' Achtergrond blur afbeelding

Dit mooie mannetje is 4februari 1jaar geworden. Helaas konden wij het niet vieren hoe wij in gedachte hadden i.v.m. die verdomde Lockdown en regels! Alsnog kwam er wat familie en heeft hij heel veel kaartjes gekregen ❤

De tijd gaat super snel en de laatste twee maanden heb ik weinig blog inspiratie maar wil dit weer graag oppakken. 

Alleen de laatste tijd merk ik dat je iets spannends/vreselijks moet meemaken zodat het gelezen word. Ik lees namelijk laatste tijd veel verdrietige verhalen. Zo heftig dat ik het soms nieteens durf te lezen omdat de tranen al over mijn wangen rollen bij de eerste zin of een foto. 

Ik heb zoveel respect voor de vrouwen/mannen die het durven te plaatsen, hun verhaal te delen met jullie.

Ik heb niets spannends of vervelends te melden, wel iets leuks! Dat ik mij heb opgegeven voor Heel Holland Bakt. Drie jaar geleden heb ik dat ook gedaan en ik mocht toen een spektakelstuk maken voor de voorrondes. Helaas was ik niet door maar wie weet dit jaar.... ga je voor mij duimen? 

Afbeelding blog 'E van één jaar ❤'

Taart van Passie

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je