{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dochtertje Chantal Bles en Robert Doornbos genezen verklaard!

Afgelopen jaar werd een grote niertumor met uitzaaiingen gevonden bij Jada

Afbeelding blog 'Dochtertje Chantal Bles en Robert Doornbos genezen verklaard!'

Geweldig nieuws voor Chantal Bles en Robert Doornbos. Hun dochtertje Jada is gisteren officieel gezond verklaard! Vorig jaar werd er bij de inmiddels drie jaar oude Jada een grote tumor met uitzaaiingen ontdekt. 

"Er zijn geen woorden te vinden om het gevoel te omschrijven wat wij vandaag hebben gevoeld. Van angsten, hoop naar intens gelukkig! Wat zijn wij geweldig bijgestaan door alle specialisten en vrijwilligers in het Prinses Máxima Centrum.  Voor alle andere lieve ouders en families die in een soort gelijke situatie zitten, houd hoop en houd vol." - Chantal. 

Robert deelde hetzelfde filmpje op zijn Instagram-account: "Yes! We hebben vandaag het mooiste nieuws gehad. Jada is gezond en ze kan nu volledig van het leven genieten."

Vorig jaar werd een grote niertumor gevonden bij Jada. Die werd, samen met uitzaaiingen, afgelopen juni verwijderd in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Daarna volgde een periode van chemotherapie om de uitzaaiingen te bestrijden; de laatste behandeling vond plaats in januari van dit jaar. 

Bron: Algemeen Dagblad

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je