Snap
  • Nieuws
  • instagram
  • model
  • twinning

Dit meisje heeft op Instagram meer volgers dan jij, en menig BN'er!

Kennen jullie dit Nederlandse meisje van bijna 2? Zij heeft 152K fans!

Quenisha Qiana heet dit kleine Nederlandse meisje! Ze heeft kasten- en kastenvol kleding. Haar moeder begon met haar Instagramaccount in april 2017. Ze deelt vaak twinningfoto's op het profiel. Dat betekent dat moeder Sunisa hetzelfde draagt als baby Quenisha. Sunisa draagt gewoon hele volwassen kleren (maar dan natuurlijk in het klein), die veel andere moeders als beeld willen delen.

Het Instagramaccount heeft zulke grote proporties aangenomen dat moeder en kind bij Kidz Management zijn onder gebracht. De kleine dame wordt voor vele shoots van allerlei gave merken gevraagd. Voorbeelden van waar ze mee heeft samengewerkt? Wat dacht je van River Island en Foot Locker!

Moeder geeft duidelijk aan dat Quenisha het zelf allemaal prima vindt. Ze heeft geen huilend kind en ze dwingt haar kind ook niet om iets aan te trekken. 

Wat vinden jullie? Is het verantwoord om een account van en voor je kind te maken?

Bron: RTLnieuws

5 jaar geleden

Ik vind het leuk dat ze er veel lol aan heeft. Maar het argument "ik heb geen huilend kind" gaat niet helemaal op. Het meisje wéét helemaal nog niet wat het internet is, kan de gevolgen daarvan niet overzien. Dat weet menig volwassene nog niet eens, laat staan een kind van twee. Maar ieder natuurlijk zijn eigen manier van opvoeden en media-wijs maken... Ze heeft in ieder geval leukere outfits aan dan ikzelf haha

5 jaar geleden

Cute! Maar ik zou geen insta aanmaken voor onze kleine spruit.

5 jaar geleden

Ik vind het wel toffe foto's maar zou nooit een account voor mijn kind alleen aanmaken.