{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dezelfde naam, geboortedag en -plaats en bijna dezelfde vader!

Toeval bestaat in dit geval wel!

Afbeelding blog '
Dezelfde naam, geboortedag en -plaats en bijna dezelfde vader! '

Op 21 februari werd er niet 茅茅n Tess geboren, maar twee in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Sterker nog, de achternaam van beide meisjes is ook nog eens 'van Schijndel'! 

Hoe is dit mogelijk? Op 21 februari om 18.20 uur werd de eerste Tess van Schijndel geboren in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Anderhalf uur later werd n贸g een Tess van Schijndel in ditzelfde ziekenhuis geboren. 

Daar houdt het niet bij op! De vader van de 'eerste' Tess heet Gert-Jan van Schijndel, de vader van de 'tweede' Tess heet Geert-Jan van Schijndel, geweldig toch?! En als klap op de vuurpijl: de beide vaders lijken sprekend op elkaar en de moeders werken allebei als docent op een basisschool. 

Familiebanden

Zoveel gelijkenissen, dat k谩n bijna geen toeval zijn. Geert-Jan van Schijndel heeft onderzoek gedaan en gekeken of er familiebanden te vinden zijn. Maar zover ze nu weten zijn die er niet. 

De twee gezinnen hebben veel contact met elkaar, er was gelijk een klik! De twee moeders appen veel, soms zelfs 's nachts tijdens het voeden. 

Ook al lijken de vaders sprekend op elkaar, lijken de twee Tessjes helemaal niet op elkaar. Een heeft donzig blond haar en de andere Tess heeft veel en donker haar, bijna klaar om naar de kapper te gaan! 

Ken jij ook iemand met zo'n verhaal? Deel het met ons! 

Bron: AD


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je