Snap
  • Nieuws
  • tweeling
  • geboorte

Dezelfde naam, geboortedag en -plaats en bijna dezelfde vader!

Toeval bestaat in dit geval wel!

Op 21 februari werd er niet één Tess geboren, maar twee in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Sterker nog, de achternaam van beide meisjes is ook nog eens 'van Schijndel'! 

Hoe is dit mogelijk? Op 21 februari om 18.20 uur werd de eerste Tess van Schijndel geboren in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Anderhalf uur later werd nóg een Tess van Schijndel in ditzelfde ziekenhuis geboren. 

Daar houdt het niet bij op! De vader van de 'eerste' Tess heet Gert-Jan van Schijndel, de vader van de 'tweede' Tess heet Geert-Jan van Schijndel, geweldig toch?! En als klap op de vuurpijl: de beide vaders lijken sprekend op elkaar en de moeders werken allebei als docent op een basisschool. 

Familiebanden

Zoveel gelijkenissen, dat kán bijna geen toeval zijn. Geert-Jan van Schijndel heeft onderzoek gedaan en gekeken of er familiebanden te vinden zijn. Maar zover ze nu weten zijn die er niet. 

De twee gezinnen hebben veel contact met elkaar, er was gelijk een klik! De twee moeders appen veel, soms zelfs 's nachts tijdens het voeden. 

Ook al lijken de vaders sprekend op elkaar, lijken de twee Tessjes helemaal niet op elkaar. Een heeft donzig blond haar en de andere Tess heeft veel en donker haar, bijna klaar om naar de kapper te gaan! 

Ken jij ook iemand met zo'n verhaal? Deel het met ons! 

Bron: AD

5 jaar geleden

Dit kan later nog voor veel problemen zorgen als ze ook nog eens dezelfde voorletters hebben. Ik las toevallig laatst een verhaal van 2 nichtjes die op dezelfde dag geboren waren, met dezelfde achternaam en voorletters en in dezelfde woonplaats waren geboren (en nog wonen). Ze hebben veel last gehad met hypotheek, rijbewijs en DUO. Hopelijk is dit voor deze twee meiden niet het geval en kunnen ze hier later ook enorm om lachen :)

5 jaar geleden

https://www.bd.nl/den-bosch-e-o/twee-tessen-van-schijndel-geboren-op-dezelfde-dag-in-dezelfde-plaats-en-met-bijna-dezelfde-vader~a9d1ab78/

5 jaar geleden

Geloven wij dit...…….?

5 jaar geleden

Geweldig :p