{{ message.message }}
{{ button.text }}

derde en laatste keer zwanger!

derde en laatste zwangerschap nu al jammer als het straks weer voorbij is!

Afbeelding blog 'derde en laatste keer zwanger!'

Zoals de titel al zegt zwanger van de derde en voor de laatste keer.. Ik word nu al sentimenteel als ik bedenk dat dit de laatste keer is dat ik zwanger zal zijn.... We hebben al voor de laatste keer een eerste echo gehad en natuurlijk voor de laatste keer een positieve zwangerschaps test in handen.. Begrijp me niet verkeerd hoor ik ben heel dankbaar en blij met straks drie kinderen en vier zou ook gewoon teveel zijn in mijn ogen... Alle respect voor mensen met grote gezinnen hoor maar vanuit financieel oogpunt en praktisch oogpunt is drie voor mij/ons genoeg!! Maar ik vind de zwangerschap zo speciaal en bijzonder om mee te maken en ook de kraamtijd en het eerste jaar met de baby heerlijk!!!! Ook nu geniet ik volop van mijn 2 en drie jarige mannen! Het zullen ook wel de hormonen zijn dat die me extra sentimenteel maken.. Ik probeer echt volop te genieten van deze zwangerschap!! Heb ook twee pret echo's gepland voor omdat het nu nog kan deze laatste keer zwanger!! Ook hou ik een zwangerschaps dagboek bij doe voor een laatste keer mee aan moeders voor moeders en maak vol overgave extra veel buik foto's (terwijl ik niet van op de foto gaan hou!)

Kortom ik probeer echt maximaal te genieten van deze laatste keer!!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je