{{ message.message }}
{{ button.text }}

Casadelwulp stelt zich voor!

Afbeelding blog 'Casadelwulp stelt zich voor! '

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!

Mijn naam is Esm茅e, ik ben 25 jaar oud en al 9 jaar samen met de liefde van mijn leven. We wonen samen met onze dochter Lynn (1 jaar) en hond Liv in een dorpje in Friesland. Vanaf april 2021 komt daar nog een bewoner bij, want ik ben zwanger van ons tweede kindje! In het dagelijkse leven ben ik triagist/doktersassistente bij de spoedpost en daarnaast houd ik me hobbymatig veel bezig met interieur. Ik vind het heerlijk om dingen te veranderen in huis, daar krijg ik enorm veel energie van en daarom vind ik het ook leuk om plaatjes van ons huis te delen op Instagram (mocht je het leuk vinden om dat te volgen, neem dan vooral een kijkje! (@casadelwulp) 

Een jaar geleden had ik mijn eigen blog. Een eigen stukje internet waar ik mijn verhalen kwijt kon, mijn online dagboek. Ik ben een aardige perfectionist, dus er moest van mijzelf wekelijks (贸f vaker) een artikel online komen omdat ik mijn lezers niet wilde teleurstellen (voor mijn gevoel) Dit brak op een gegeven moment op en heb ik de knoop doorgehakt om te gaan stoppen. Ik verwijderde mijn site per direct, want zodra ik iets in mijn hoofd heb, moet het direct gebeuren. Daar heb ik tot de dag van vandaag nog steeds spijt van. Al mijn persoonlijke verhalen waren in 茅茅n klap weg. Eigen schuld dikke bult.

Steeds vaker kreeg ik de gedachte om weer te beginnen met schrijven. Ik zit vol verhalen vanaf het moment dat wij voor een zwangerschap (van Lynn) gingen. Maar toch iets in mij zei, dat ik het niet moest doen omdat je dan alles weer opnieuw moest opbouwen. Denk daarbij aan een eigen domein, vaste bezoekers en de uitstraling van je website. Dus ik liet het eerst maar voor wat het was. Tot Mamaplaats mij benaderde. Na een tijdje nadenken lijkt dit voor mij de perfecte oplossing. Ik kan mijn verhalen weer kwijt. Ik ga mezelf niet teveel druk opleggen en zodra ik iets wil delen, zullen jullie dat hier lezen!

Bedankt voor het lezen.

Liefs,

Esmee

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je