Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

Can't wait to see our babyboy in reallife !

Vandaag weer een leuke echo gehad (opgegeven bij het fontys in Eindhoven voor studenten om te oefenen ed).

Altijd weer leuk om onze - nu 21,4 weken oude- jongen te zien! Wat zijn we gelukkig en naarmate het dichterbij komt alleen maar gelukkiger! We kunnen echt niet meer wachten om onze jongen in het echt te zien, te knuffelen, te vertroetelen...! 

Ook al was de zwangerschap niet gepland, sinds 15 weekjes (vanaf 6wisten we het) lijkt het alsof ik de gelukkigste persoon op de wereld ben! 

9 jaar geleden

Dankjewel !

9 jaar geleden

Dat klopt, hoewel veel (vooral op mijn leeftijd en situatie- 20 en studerende) gelijk een eigen conclusie trekken en me eerder willen 'troosten' dan willen 'feliciteren'.. Maar bij ons was en is het ook zeer zeker gewenst, en we zijn dolgelukkig. Doordat we dat ook uitstralen krijgen we van buiten af nu hele positieve reacties, maar op het begin was dat soms nogal vervelend negativiteit van buitenaf als je zelf nog aan het wennen bent aan het idee dat er echt een kindje in je buik groeit ! Genieten doen we zeker , dankjewel !

9 jaar geleden

Wat een prachtige foto van twee trotse ouders (to be)!

9 jaar geleden

Mijn eerste zwangerschap was ook niet gepland, van af het moment dat mijn vriend en ik hoorde dat we papa en mama werden waren we de gelukkigste mensen op aarde. Niet gepland betekend niet automatisch dat het niet gewenst is. Af en toe zijn het de mooiste cadeautjes van de wereld! Echo`s zijn ook zo leuk. Geniet lekker van je ventje en zwangerschap!