{{ message.message }}
{{ button.text }}

C-woord

Oké, je kan er niet meer omheen. Na vanavond zitten we weer in een “halve lock”. Normaal gesproken laat ik me er nooit zo over uit. Maar iedereen mag elkaars mening horen toch. Ik hoop gewoon doordat we dat doen, ernaar luisteren maar vooral respecteren ... wij als burgers onoverwinnelijk zijn!

Afbeelding blog 'C-woord' Achtergrond blur afbeelding

Oké luister, dit virus gaat niet meer weg, en al helemaal niet met die “regels” die ze hebben voorgeschoteld laat staan met een lockdown.

Die ziekenhuizen zullen zeker wel voller zijn als normaal, maar wordt er ook verteld dat dat ook gewoon gebeurt bij de normale griep. Dat vergeet de media erbij te zeggen. Corona is net zo erg als de normale griep, alleen omdat alles nu onder Corona wordt gegooid LIJKT het dus erger.

En ik wil niet zeggen dat de mensen die eraan zijn overleden of de mensen die een dierbare daardoor kwijt zijn geraakt zijn niet erg is, integendeel! Tuurlijk wel! Maar er gaan nu ook anderen patiënten dood doordat ze niet behandeld kunnen worden OMDAT het C-virus boven aan staat. En daarover hoor je niks!

Ik kan gewoon niet meer vertrouwen op het kabinet en de premier. Ze weten zelf niet wat ze zeggen laat staan wat ze DOEN! Geloof me ze gaan door de mand vallen, en dan bedoel ik de uitspraken en de dingen die ze zelf doen.

Waarom het mondkapjesplicht? Ik kan me nog heel goed heugen dat Hugo heel NL vertelde dat dit geen werking heeft. En waarom zou dat nu ineens WEL zo zijn? Daar is geen verklaring voor als je eerst alle burgers verteld dat het onzin is. Hoe kun je hun nou nog serieus nemen.

Én het feit dat wij BURGERS nu dus de “schuld” krijgen van hoe we er nu bij zitten gaat er bij mij al helemaal niet in. Volgens mij zijn hun de faalers. Volgens mij zijn HUN de gene die de maatregelen toen zo snel hebben versoepeld, en nu willen ze daar onderuit komen door het maar naar onze “domme” burgers te schuiven, omdat wij er allemaal schijt aan hebben.

Wij burgers hebben er geen schijt aan, steeds meer gaan ze door hebben. En DAT is het grote verschil. Heus dat wij burgers schijt hebben aan een dodelijk virus, tuurlijk niet! Denk even logisch na.

Waarom wel 30 mensen in een theater maar niet in het restaurant? Waarom 30 mensen in een theater maar wel meer bij een kerkdienst? Waarom wel betaald voetbal maar geen amateursvoetbal?

Waarom geen alcohol meer na 20:00, terwijl je die op ieder tijdstip van de dag kan halen? Social distance? Hoe zit het daarmee? Het was toch, “iedereen moet immuniteit op bouwen”? En nu wordt iedereen van elkaar verbannen.

Dit zijn “regels” die helemaal geen betrekking meer hebben tot het virus. Hoe meer je je inleest en research doet weet je eigenlijk ergens dat het niet eens meer om het virus draait.

Geniet van je laatste vrije uren als vrij mens. Na vanavond hebben we een spoedwet erbij, en daar hebben wij zelf geen inzage op. Dus hun bepalen dalijk alles voor ons. Als het virus dalijk kalm is kunnen hun nog steeds voor ons bepalen dat ie nog 3 maanden door gaat, of misschien wel 9 maanden. #openyoureyes

Het allerbelangrijkste om nu te doen, is om naar elkaar te luisteren, elkaar de ruimte te geven voor zijn of haar mening. Als wij als burger elkaar al niet accepteren en niet samen kunnen staan aan elkaars zijde, wie hebben wij dan nog? Heb elkaar lief en zorg voor elkaar in deze rare tijd! ❤️

SAMEN KUNNEN WE DIT VERSLAAN. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je